Şu devil spiritte %20 mag phy attack ve %10 spped veriyor.O devil spiriti nasıl alabilirim.Yardım edin , lütfen 🍿 🙏
Devil Spirit yardım...
· 7 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
L
LoveForLife
⭐ 18y
150 silk yükleyeceksin.F10 dan item mall a girip Premium bölümüne girecen.Ordaki gears seçeneğine girip Buy yazan yere tıklayıp alacaksın.
Beyler bide bu jewellerden dusen dewilleri o silkli olan dewillerle birleştire bliyomusuz o nasıl olcak??
_
_TrakyaLee_
⭐ 17y
Sro_Loeadr Yeni Sürümünü İndiren Varmı -.-
150 silk yükleyeceksin.F10 dan item mall a girip Premium bölümüne girecen.Ordaki gears seçeneğine girip Buy yazan yere tıklayıp alacaksın.
item mall da yok bu ıtem mal dakı 15% verıyo arkadasıne poptanmı cıkıcak bu dedıgı pop ta var bende onu arastırıyorum sadec
item mall da yok bu ıtem mal dakı 15% verıyo arkadasıne poptanmı cıkıcak bu dedıgı pop ta var bende onu arastırıyorum sadec
O Devil Sprit S Grade Evet Magic Pop tan çıkıyo. Hp Mp yi %20 Arttırıyo ayrıca Bloking ratio 1 incrase var. Kalkan yokken blok vuruyo xD Bana çıktı ordan biliyorum.... 👍
Y
Yalnizgezen
⭐ 19y
bu poptan çıkan ds nin çıkma ihtimali ne bilen var mı 400 silkim gitti de 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap