Icerige atla
Extraloob

Devil May Cry 5

· 27 Yanıt · 4.2K görüntüleme
Z
Zippy OP ⭐ 15y
Çıkmasına aşağı yukarı 1 ay kaldığından paylaşayım dedim pray: Her nekadar çoğu fan gibi yeni Dante'yi pek sevmesemde oyunda iş var gibi görünüyor.Fazla araştırmadım ama birazda o beyaz saçları nasıl kazandığıyle ilgili olacak gibi

Btw: Argolarda bi ayrı tat vermiş 😄
27 Yanıt
M
Mirage ⭐ 19y
DMC4'ü oynamıştım sadece.Dante başta Nero ile yani bizle bir dalga geçiyordu 😄 Dante dediğin uzun saçlı olur ama bu da fena olmamış hani.Hani japon animesi kıvamından çıkmış oyun
Z
Zippy OP ⭐ 15y
DMC4'ü oynamıştım sadece.Dante başta Nero ile yani bizle bir dalga geçiyordu 😄 Dante dediğin uzun saçlı olur ama bu da fena olmamış hani.Hani japon animesi kıvamından çıkmış oyun

Biraz animeye kaçmış bi tavrı var doğru.Hem Vergil'da olucak bunda.Katana ile oynamak ayrı bi zevk veriyor 😄 Beklentilerim büyük bu oyun için inş. boşa çıkmaz pray:
SubDue
SubDue ⭐ 17y
çok sağlammış 😲
T
TanerUNER ⭐ 19y
DMC4 den sonra baya bir beklemiştim 5'in çıkmasını bende sadece 4 ü oynıyanlardanım hikayeyi bilmeyince pek sarmıyor ama her türlü oynarım 😁
.NET
.NET ⭐ 19y
Tum serisini oynadim bu oyunun. 4 cok kotu bitti yani benim gorusum. Kisa surdu ve final cok yetersiz geldi. 5 umarim guzel olur. Diger oyunlarini oynamayanlara ise DMC3'u oneririm
[F New]Solo Gitarist
Z
Zippy OP ⭐ 15y
Adamlar yapmış ya 😄
T
TanerUNER ⭐ 19y
Zippy Release date for pc?
Z
Zippy OP ⭐ 15y
Zippy Release date for pc?

Bu cuma çıkıyor 💃
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Daha önce eski oyunlarından birisini oynamış beğenmemiştim ama 4-5 gün önce oynadım bunu gayet güzel yapmışlar
Z
Zippy OP ⭐ 15y
Oyunda bayağı bi ilerledim.Müthiş olmuş 🙏 Dmc 4'de Nero'yu pek sevmemiştim bunda Dante'ye doydum resmen.Ayrıca bir ay sonrada Vergil's Downfall çıkacak 🤘
T
TanerUNER ⭐ 19y
S/L = 5xxx / 1xxxx olmasına rahmen nasıl 100 le çekiyorum anlamadım ! downloading...
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Yüklüyorum bakalım, nasıl bir oyun oldugu hakkında hiç bir fikrim yok adını çok duydum merak ettim 😄
lemonade
lemonade ⭐ 17y
ooo oyun akıyo beylerr 😄 😄
Z
Zippy OP ⭐ 15y
@TanerUner Leecher çok olduğundan indirme hızın normal
T
TanerUNER ⭐ 19y
@TanerUner Leecher çok olduğundan indirme hızın normal

yazdıktan 2-3 dakka sonra düzeldi hacım aynı S/L 350-400 gidiyor
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Abi haber bültenindeki kafayla savaşıyoruz bi türlü canını indiremiyorum adama ne yapmamız gerek??
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Abi haber bültenindeki kafayla savaşıyoruz bi türlü canını indiremiyorum adama ne yapmamız gerek??

Damarları var , yuvarlak bir yere geliyor.Oraya gelip teker teker zıplayıp vuruyorsun o yuvarlağa.
lemonade
lemonade ⭐ 17y

Damarları var , yuvarlak bir yere geliyor.Oraya gelip teker teker zıplayıp vuruyorsun o yuvarlağa.

Valla bi ara ne yaptım bilmiyorum herif maviye döndü bi kaç kere vurdu sonra ben öldüm 😁
L
LordIslash ⭐ 13y

Valla bi ara ne yaptım bilmiyorum herif maviye döndü bi kaç kere vurdu sonra ben öldüm 😁

Çözüm Ateşden olan Eldivenleri alıyorsun yuvarlaklara gelim space+f ye basılı tutuyorsun oraları gidiyor ve herif açılıyor.Bu şey gittikçe zorlaşıyor İlkinde 1 kırman yeterli 2. sinde 2 tane kırıcan 3 yani sonda 3 tane kırıcaksın ve bunu yaparken hızlı olmasın belli bi süre var süre dolduktan sonra yine kırmızı oluyor oraları.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: