Icerige atla
Extraloob

Devamsız'lık 10 Güne Düştü.

· 30 Yanıt · 2.6K görüntüleme · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
Ufck
Ufck ⭐ 16y
Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi
Öğretmen olsam inan böyle birşey istemem. Belki ileride anlarsın yatan adamın da çalışan adamın da eşit mezun olup iş sektöründe nasıl rakip olduklarını. 19gün mazeretsiz okula gitmemek ap açık sorumsuzluktur.

Okulun tuzu biberidir devamsızlık ☕
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Öğretmen olsam inan böyle birşey istemem. Belki ileride anlarsın yatan adamın da çalışan adamın da eşit mezun olup iş sektöründe nasıl rakip olduklarını. 19gün mazeretsiz okula gitmemek ap açık sorumsuzluktur.

Okulun tuzu biberidir devamsızlık ☕

Pusuya yattın beni mi bekliyorsun sen 😄
CreddyTitans
10 gün bana uygun mu onu söyleyin 50 yi boşverin 86 ortalama ile geçtm allahın izniyle ama 😄
K0mpedan
K0mpedan ⭐ 13y
Lise diyince aklıma gelen ilk şey 19,5 dur :)))
Ufck
Ufck ⭐ 16y
Pusuya yattın beni mi bekliyorsun sen :D

Gecem gündüzüm sensin 😁
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
M
M ' BiLGiN OP ⭐ 19y
Zevk olarak devamsızlık yapmak çok zevki hacım , ne bileyim her insan bi süre çalıştıktan sonra işten kaçmak ister ama kaçamaz ya.. Biz'de böyle bi fırsat varken değerlendirelim diyoruz 😄 Neyse ki Tanıdık doktor amca var 😄
B
Ben de ⭐ 17y
Keşke geçme notunu yükselttikleri gibi verdikleri eğitimin kalitesini de yükseltselermiş -_-
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Sene olmus 2013 hala devamsizlik sorunu var

[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile
M
M ' BiLGiN OP ⭐ 19y
Bu mesaj La'l rumuzlu uyeden alinti yapildi
Keşke geçme notunu yükselttikleri gibi verdikleri eğitimin kalitesini de yükseltselermiş -_-

Eğitim kalitesi %5
Eğitim Düzeyi %15
Devamsızlık %50
Okula olan saygı ve sevgi %100

Azalmış Durumda.. 🙄
J
Judas ⭐ 19y
lise deyince akla ilk gelen şey eğitim değildir 😄 devamsızlıktır :)) eskiye dönmüşler kötü olmuş.
artık liseliler düşünsün 😄 9.5

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: