Icerige atla
Extraloob

Dev Fosil

· 18 Yanıt · 2.4K görüntüleme
CreddyTitans
CreddyTitans OP ⭐ 17y
1895 yılında İrlanda'da Dyer tarafından mineral araştırmaları sırasında bulunan bir dev fosili. Boyunun karşılaştırılması amacıyla bir tren vagonunun önüne koyulmuştur. Yüksekliği 3 metre 70 santimetre ve ağırlığı 2050 kg.dır.(taşlaşmış olduğu için daha ağır geliyor herhalde) Sağ ayağı 6 parmaklıdır. Ancak daha sonra bu dev fosiline ve sahibine ne olduğunu kimse bilmiyor.
18 Yanıt
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
açılın ben arkeoloğum 😄 duruş falan hiç bozulmamış çok eskiye ait bir bulgu incelemek isterdim
CreddyTitans
CreddyTitans OP ⭐ 17y
fazla ürpertici summer4:
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
Bu neymiş böyle arkadaş 😱
Yaralı style
C
Continuum ⭐ 18y
dedem o benim
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
Bu mesaj Continuum rumuzlu uyeden alinti yapildi
dedem o benim

🤔
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
İlk başta ölümü simgeleyen bir heykel sandım duruş biçimi nedeni ile antik uygarlıkların bazılarındada örnekleri var ayrıca fosilleşmiş bir bedenin kilosunun bu kadar fazla olması ve deformasyona uğramamış olmasıda saçma ben bunun fosil olduğuna inanmıyorum kesinlikle heykel bu
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
ayrıca 6 parmaklı olmasına aldırış etmeyin bulunan bir çok heykelde el ve ayaklarda 6 parmak çıkabiliyor genelde sanatçının hatası olarak kabul ediliyor
C
Continuum ⭐ 18y
Bu mesaj NoMoreLove rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu mesaj Continuum rumuzlu uyeden alinti yapildi
dedem o benim

🤔

dedemin fotosunu bulamadım bulsam atıcam da
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Bu mesaj Rewind rumuzlu uyeden alinti yapildi
ayrıca 6 parmaklı olmasına aldırış etmeyin bulunan bir çok heykelde el ve ayaklarda 6 parmak çıkabiliyor genelde sanatçının hatası olarak kabul ediliyor

Adam biliyor bee kanka bende ruslara benzettim ne diyorsun? Güçlerimizi birlestirsek onumuzde kimse duramaz

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
R
RoqA ⭐ 17y
Ben de bir gıda mühendisliği öğrencisi olarak zehirli gıdadan dolayı ölmüş olduğunu düşünüyorum fotoğrafta öyle görünüyor
CreddyTitans
CreddyTitans OP ⭐ 17y
Bu mesaj cukulata rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ben de bir gıda mühendisliği öğrencisi olarak zehirli gıdadan dolayı ölmüş olduğunu düşünüyorum fotoğrafta öyle görünüyor

🤘 🤘 🤘 biggrint1 biggrint1
M
Mojito ⭐ 18y
Bu mesaj Toxic rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu mesaj cukulata rumuzlu uyeden alinti yapildi

🤘 🤘 🤘 biggrint1 biggrint1

İşsiz makine mühendisi olarak. bunun tarihteki ilk makine mühendisi okuyan kız olduğunu düşünüyorum. erkeklerin yanında kala kala bu şekilde olmuştur. 6. parmak olayıda sanırım üstüne gelen baskılardan dolayı bi yerden patlak verdiği bunun da parmak olarak çıktığını düşünüyorum
R
RoqA ⭐ 17y
iyi parmak olarak çıkmış allahtan yoksa kötü kötü şeyler düşünebilirdim
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Bir haberleşme teknisyeni olarak asıl önemli olanın fosile 1995ten sonra ne olduğu diye düşünüyorum.

[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Kendi özel renklendirme teknigimi uyguladığımda sarışın mavi gözlü olduğunu saptadım %99 rus

Collapse
Collapse ⭐ 16y
O zaman naruto Rus

[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu mesaj Rewind rumuzlu uyeden alinti yapildi

Adam biliyor bee kanka bende ruslara benzettim ne diyorsun? Güçlerimizi birlestirsek onumuzde kimse duramaz

Okul bitince görüşelim kanka

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: