- Resim Silinmiş.
14 Dakikada Hotan Kalesini ForEverStars adlı guildden alıp Silkroad tarihine adımızı yazdırdık.Tebrik edenlere şimdiden teşekkür ederiz.İyi Seyirler.
15-16 yaşındaki veletlere kaleyi verirsen kendinden geçerler. Ama biz kaleyi alırken adamı kendinden geçiririz. 16 dakikada boş kale alınmaz. Ama biz 2 hafta boyunca sürekli konuşan, süprizleri olduğunu söyleyen ve devamlı olarak 1 şeyi alırsınız kaleyi alamazsınız diyen "çapulculardan" eze eze Hotan'ı aldık.
Destiny & KOBRA_POWER & BrotherHoods & DRAGONS & Figthers ve tabi ki LND guildine teşekkürler.
Fazla söze gerek yok, Malazgirt'in yeni rekoru 16 dakika'da HOTAN. Daha iyisini yapabilecek varsa 18.09.2010 tarihindeki savaşa bekleriz.
- Resim Silinmiş.
görüşcez koçum burdan Graciasa sesleniorum gel 1ws1 erene güvenme yiosa gel 1ws 1!nicki attım özelden globaldanda attım gracyas gel 1ws 1 die iTank atladı yemiomu gelmek?
görüşcez koçum burdan Graciasa sesleniorum gel 1ws1 erene güvenme yiosa gel 1ws 1!nicki attım özelden globaldanda attım gracyas gel 1ws 1 die iTank atladı yemiomu gelmek?
Biz _TuRKuNGuCu_ o icraati Gösterdik ^^ 15dk da ^^
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap