Icerige atla
Extraloob

DESTINY and NoWayOut FW Time ^_~ [VIDEO]

· 17 Yanıt · 1.4K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
DESTINY and NoWayOut FW Time ^_~ [VIDEO]

uniondan sadece biz ve destiny kayıt olmuş ve bu şekilde kaleyi private gibi noob guildlerden korumaya çalıştık tabiki fazlasıyla koruduk buyurun kestiklerimiz yaptıklarımız at gaia 😎

VIDEO için Tıklayınız.

312whna.jpg
349fj0w.jpg
qrhzec.jpg
29f9heb.jpg
mkpx1.jpg
2rr52ty.jpg
1ny6uv.jpg

en komik olayım ise privateden supersperm nickli kişiydi herifi bir kovalıyorum zavallı dağa kaçtı sıkıştı orada kollarıma düştü iki çarptım lappp yerde ehehehee zoruna gitti elemanın ben yoluma devam ettim tabi 😈 😁
Dosyalar (7)
17 Yanıt
B
Braunx ⭐ 19y
cok seksi cikmisim bende 😜

koca sawasta bukadarmi ss aldin hacim 😎
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Puhaha.Son resim acayip komik olmuş.supersperm XD

eleman bir de dmg scroll basmış bir de drogof typhoon basmış garibim benim sanki bizde yok onlar yakalarım hemen akabinde dolarım.com 😈 😁 😄 😆 😜
M
magnesia ⭐ 18y
söylenilecek bişey yok katılım azdı savaşa 1 union vs 20 kişi ilerde neler olacağına bakın 😄
T
Tengrİ ⭐ 19y
Herifler zaten extrayı kesmeyi Tavuga altın yumurtlatmak , extradan kaçmayı uçurumdan düşüp yara almadan kalkmak gibi birşey görüyorlar, extrayı kesen tavuga altın yumurtlatmış gibi seviniyor, 10 lv yüksek olsada... extraya kendini kestirmeden kaçanda uçurumdan düşüp yara almamış gibi seviniyor=)))
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Herifler zaten extrayı kesmeyi Tavuga altın yumurtlatmak , extradan kaçmayı uçurumdan düşüp yara almadan kalkmak gibi birşey görüyorlar, extrayı kesen tavuga altın yumurtlatmış gibi seviniyor, 10 lv yüksek olsada... extraya kendini kestirmeden kaçanda uçurumdan düşüp yara almamış gibi seviniyor=)))

waşşşş hacım süpppooo yazmışsın öpüyorum gözlerinden 😘
M
magnesia ⭐ 18y
Privatenin yapacak hiç birşeyi yok.Koskoca serverde kaleye sadece 1 guild saldırıyo görülmüş şey değil..Siz nasıl bi karaktersiniz blmiyorum.Herifler Türklere küfrediyor siz onlara yaranmak istiyosunuz halen.Bence onlar sizi takmıyo bile içinizdede yakın tanıdıklarım var haberini alıyom bunun...1 Kere Daha Düşünün.
S
SHaDo0W ⭐ 19y
NiCe:)
_
Privatenin yapacak hiç birşeyi yok.Koskoca serverde kaleye sadece 1 guild saldırıyo görülmüş şey değil..Siz nasıl bi karaktersiniz blmiyorum.Herifler Türklere küfrediyor siz onlara yaranmak istiyosunuz halen.Bence onlar sizi takmıyo bile içinizdede yakın tanıdıklarım var haberini alıyom bunun...1 Kere Daha Düşünün.

İnsanların secımıne karısamazsın...NoWayOut hep kanlıdır. kanlıda olacak.....NWO Rulezzzz okan abi supersperm e koptum senden o bıle kacamıyor 😄

ps: cok seksi bi FW olmustur baya eglencelı gıbı geldı bana 😄
M
magnesia ⭐ 18y

İnsanların secımıne karısamazsın...NoWayOut hep kanlıdır. kanlıda olacak.....NWO Rulezzzz okan abi supersperm e koptum senden o bıle kacamıyor 😄

ps: cok seksi bi FW olmustur baya eglencelı gıbı geldı bana :D

Kimsenin seçimine karıştığımız yok.Kötü davranışları uyarmak insanlık vazifesidir bunu İnsan olan anlar.
Q
Quensis ⭐ 19y

ps: cok seksi bi FW olmustur baya eglencelı gıbı geldı bana :D

Kimsenin seçimine karıştığımız yok.Kötü davranışları uyarmak insanlık vazifesidir bunu İnsan olan anlar.

Hangi Ölçütlere Göre Kötü Senin Geri Kalmış Kafana Mı ?
M
magnesia ⭐ 18y
Ölçüt ?? Geri kafa ??
Açıklayayım...
Vatanına küfredenle aynı safta olmak daha kötüsü kendi yemeğini yedin suyunu içtigin ülkene sırf yabancılara yalakalık(argo kelime için özür d.) olsun diye küfretmek kötü bi davranıstır hele 1 oyun için..500 yıl öncede sonrada bu gerçek değişmez. geri kafa ya cvp işte...
T
Tarantella ⭐ 19y
2. planda kalmadığınız ve kaleyi ele geçirdiğiniz fw'lerin sslerini görmek için sabırsızlanıyorum.
tebrikler nwo 😊
M
Misproject ⭐ 19y
inş. vermezsiniz^^
M
Mavi Reyiz ⭐ 19y
1guild vs kaç guild orada... tabi yenilicek private.
T
Tengrİ ⭐ 19y
bizim uniondan kimse kayıt olmamıştı Destiny ve NoWayOut vardi sadece düşmanlardanda Private ve AnatoliaN yani durum 2 ye 2 eşitiz ve kazandık:)
M
magnesia ⭐ 18y
bizim uniondan kimse kayıt olmamıştı Destiny ve NoWayOut vardi sadece düşmanlardanda Private ve AnatoliaN yani durum 2 ye 2 eşitiz ve kazandık:)

Privatenin bile yarısı gelmedi ilk yarımsaat savaştaydım.Gördüğüme görew 20-25 kişidik..O imkansızlıkta bile yarım saatte 24 kill yaptım kaçabildikçe..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: