hocam bu moonwalk olayı nedir ? 😄
DesertioN 104 FF Warrior-Rogue Power , Pluto
· 46 Yanıt · 5.1K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 3 / 3
Yanıtlar
Hocam ben moonwalk olayını hp toparlama skill kesme ve %80 oranında stun atmak ıcın kullanıyorum.yanı söyle anlatayım.Sağlam bı nuker senı stunladıgında tam bilmiyorum heuksal skillerini ama, 2li fırlatma ve ghost (su bekleme suresı 0 olan skıll attıgında) zaten hp baya alıyor.orada shield trush+moonwalk+sprint atıyorum zaten.kesinlikle stun oluyor.zaten vigor ile hp max oluyor tekrar.bu buildde benı en cok zorlayan build işi bilen sürekli kacarak oynayan nuker oluyor.spear ile bir defa stun tuttumu gerçekten cok zor oluyor işim.benim moonwalk diye bildiğim budur.farklı birşeyse bilgi paylaştıkça çoğalır.
Hp kullanabilmek için zaman kazandırmak, aynen dediğin gibi skill kesmek ( örnegin bir rogue charactere karşı pvp yaptığın zaman tam yatır atacağı anda sprint assoult kullanarak onun seni yatırmasını engellemek yani saldırısını block e etmek ), dediğin %80'lik stun dalgası kurmaca öyle birşey yok ve örnegin bir warrior yada warlock ile pvp yapıyorsun, sana debuff attı diyelim, sende o debuff'ı puri pill ile geçirdin diyelim. Peşine tekrar bir debuff yedin ve o anda bir yere doğru koşup puri pill kullanmak için zaman kazandırır...( Video içerisinde öyle bir sahne olması lazım bir warrior'a karşı ). Son olarak örnegin bir full int nuker ile pvp yapıyorsunuz. Adamın elinde +10 spear vardır. Size 30k+ üzerinde bir nuke + peşinde 25k+ ghost serisi ile vuruyor ise orada da moonwalk'ı kullanarak hayatta kalabilirsiniz 😊 ( Başımdan geçen olaydır :P )
Moonwalk bunlardır.^^
Eğer bu moonwalk olayını iyi anlayıp 4/4 uygularsanız warrior/rogue buildi altında, sizi oynadığınız serverda kesebilecek kişiler iki elde bulunan parmak sayısını geçmez. Tabi build ile de 4/4 lük oynamanız gerekiyor 👍
F
Fkarizmatik
⭐ 19y
Hocam ben moonwalk olayını hp toparlama skill kesme ve %80 oranında stun atmak ıcın kullanıyorum.yanı söyle anlatayım.Sağlam bı nuker senı stunladıgında tam bilmiyorum heuksal skillerini ama, 2li fırlatma ve ghost (su bekleme suresı 0 olan skıll attıgında) zaten hp baya alıyor.orada shield trush+moonwalk+sprint atıyorum zaten.kesinlikle stun oluyor.zaten vigor ile hp max oluyor tekrar.bu buildde benı en cok zorlayan build işi bilen sürekli kacarak oynayan nuker oluyor.spear ile bir defa stun tuttumu gerçekten cok zor oluyor işim.benim moonwalk diye bildiğim budur.farklı birşeyse bilgi paylaştıkça çoğalır.
örnegin bir rogue charactere karşı pvp yaptığın zaman tam yatır atacağı anda sprint assoult kullanarak onun seni yatırmasını engellemek yani saldırısını block e etmek ( Başımdan geçen olaydır :P )
Moonwalk bunlardır.^^
cevabın için teşekkürler.yanlız yukarıda yanlıs örnek verdiniz galiba rogue karakterde kd durumu olmaz.yorumlarınızı okuyan kişiler çelişki içerisinde kalmasınlar.Moonwalk yorumumu yazdıktan sonra ceviri yaptıgımda gerçek anlamda su macheal jackson geri geri yürümesi imiş.ben yanlıs anladım.(ingilizce kıt oldugundna 😊 ) evet dediğin gibi nuker tarzı oynuycaksın yoksa sakata gelirsin.ben moonwalk olayını sadece 1 vs 2 oldugumda kullanırım.normal can toplamada gerek duymam.eğerki bana nuker 30k ardındna 25k ghost serisi vuracaksa zaten 30kdan sonra kb+mana skill acarım.moonwalk'a gerek yok 👍
Son cümlem ben kendimi biliyordum yüksek level türklerde bu buildi kullanan diye.Yaklasık 6 aydır bu build ile oynuyorum.Böyle çift melee karakteri seçtigin için,gerçekten başlıktada belirttiğin gibi gücünü gösterdiğin ve kişileri böyle builde yönlendirdiğin için teşekürler.Birgün herkez klasik bir pvpde 1 weapon,2 veya 3 skill kullanmakla zevk alınmayacagını anlar umarım 😊
videodaki ilk parçanın adı nedir acaba ?
three days grace time of dying
örnegin bir rogue charactere karşı pvp yaptığın zaman tam yatır atacağı anda sprint assoult kullanarak onun seni yatırmasını engellemek yani saldırısını block e etmek ( Başımdan geçen olaydır :P )
Moonwalk bunlardır.^^
cevabın için teşekkürler.yanlız yukarıda yanlıs örnek verdiniz galiba rogue karakterde kd durumu olmaz.yorumlarınızı okuyan kişiler çelişki içerisinde kalmasınlar.Moonwalk yorumumu yazdıktan sonra ceviri yaptıgımda gerçek anlamda su macheal jackson geri geri yürümesi imiş.ben yanlıs anladım.(ingilizce kıt oldugundna 😊 ) evet dediğin gibi nuker tarzı oynuycaksın yoksa sakata gelirsin.ben moonwalk olayını sadece 1 vs 2 oldugumda kullanırım.normal can toplamada gerek duymam.eğerki bana nuker 30k ardındna 25k ghost serisi vuracaksa zaten 30kdan sonra kb+mana skill acarım.moonwalk'a gerek yok 👍
Son cümlem ben kendimi biliyordum yüksek level türklerde bu buildi kullanan diye.Yaklasık 6 aydır bu build ile oynuyorum.Böyle çift melee karakteri seçtigin için,gerçekten başlıktada belirttiğin gibi gücünü gösterdiğin ve kişileri böyle builde yönlendirdiğin için teşekürler.Birgün herkez klasik bir pvpde 1 weapon,2 veya 3 skill kullanmakla zevk alınmayacagını anlar umarım :)
Roguelerde knock down olmaz demişsin. Hurricane shot da knock down özelligi yokmu ?^^ Sağlam nukerlere karşıda mecburen yapmak zorundasın moonwalkı. Yapmazsan ölürsün.. Heleki şu yeni bulunan bir bug sayesinde int heuksal charlar daha tehlikeli..( Skillleri hızlıca beklemeden kullanabilmek ). Bende YGS sınavından sonra döneceğim kısmet olursa sro ya^^ bol bol video çekip siteye postalarım ^^
ps : Daha öncede belirttiğim gibi çogu yerde delay denilen lanet şey var ^^ o yüzden perfect bir performans sergilememiştim video içerisinde^^
video açılmıyor 🤔
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap