Bilgiler editlenmiştir.
İlk önce kızmayın benim mesaj bölümü çalışmadığı için mesaj yollıyamıyom modluk başvurus için o yüzden burdan yollamak istedim.
Deneme Modluk Başvurusu.
· 26 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
26 Yanıt
mod_basvuru.html Burdan tekrar bak ?!!!!!!!
S
Streetwise
⭐ 19y
artı bilgiler eksik bende bas vursam mı acaba 🙄
mod_basvuru.html Burdan tekrar bak ?!!!!!!!
ondan değil ben kaç kere koydum ama bir cvp bile yazmadılar.
R
RollsRoyce
⭐ 19y
Site tarhinde belki ilk defa biri böyle başvuru yapıyor hayırlı olsun belki olursun d.mod
adminim istersen tc kimlik nomu yazabilirim????
Bence Olsun....
Yardımı Büyük Foruma...
Yardımı Büyük Foruma...
http://www.extraloob.com/forums/mod_basvuru.html Burdan tekrar bak ?!!!!!!!
ondan değil ben kaç kere koydum ama bir cvp bile yazmadılar.
100 kez de koysan kimseye cevap yazılmıyorki arada sırada oda öle haftada %99 belki 1 kişiye atılıyo yani olumsuz diye ama yani böle buraya konu açman gerekmezdi Gözden Düşme Bari Sabırlı olmayı Bilmelisin
Şaka değil mi bu? Kamera ne tarafta? 😱
Bu şekilde bir başvuru gönderirsen benim oyum OLUMSUZ.
Bu şekilde bir başvuru gönderirsen benim oyum OLUMSUZ.
Bu zamana kadar forumda yaptığınız paylaşımlar neler? Düzenli olarak siteye girip huzur sağlamak 😁 😁 Link atsana bana 😜
Böyle Olmaz arkadaşım. Böyle yaparsan Herkes Olumsuz yönünde KArar verir
siz bana bir örnek verir misiniz.
Sen başvuruyu buraya yapıyorsan senden mod. olmaz. 😜
aynen katılıorum herkese biraz sabır 😄
eline sağlık... ?!!!!!!!
Ben kalbi kırılmasın diye yazamadım.Ama sabretmeyi bilmeyen adamdan siteye mod falan olmaz. Sitede beklentisi olanlar hiç olamaz.
Forumdan bilgi edinmek için girin, rütbe sahibi olmak size hayatta bişey kazandırmaz. oldie
eline sağlık... ?!!!!!!!
Ben kalbi kırılmasın diye yazamadım.Ama sabretmeyi bilmeyen adamdan siteye mod falan olmaz. Sitede beklentisi olanlar hiç olamaz.
Forumdan bilgi edinmek için girin, rütbe sahibi olmak size hayatta bişey kazandırmaz. oldie
aynen doğru demişsin bilgi edinmek bilgi paylaşmak için
saolun mod. olma isteğim azalttınız.ama konu kilitlemek çok istiyom silkroad pravite serverdaki saçma çok konu var.bu arada Casper senden çok özür dilerim o lafları etmek istemezdim ama çok sinirlenmiştim.affet beni.
saolun mod. olma isteğim azalttınız.ama konu kilitlemek çok istiyom silkroad pravite serverdaki saçma çok konu var.bu arada Casper senden çok özür dilerim o lafları etmek istemezdim ama çok sinirlenmiştim.affet beni.
Lord_Sniper hatırlarsan senle kaç kez konuşmalarından dolayı tartıştık kaç kez sende inadına dinlemedin ne olursa olsun artık benim gözümden düştün yani artık afftesem bilee benden daha hiçbir şey gelemz anlamışşındır umarım konuşmalarında dikkatli olursan elbet gereken bieşy varsa onda + yönlü konuşabilrim ama şuanlık kararım ise kesinlikle yani
bu sözler için kırılmana gerek yok bence ama sakın ama doğru sölüyorlarr
Binlerce Kez Söyledim Ama Hala Bazıları Anlamak İstemiyor Heralde .
Her Gelen Başvuruya Cevap Yazmak Akıllı Birinin Yapacağı İş Değildir . Seçilirseniz Haberiniz Olur Seçilmezseniz Bir Cevap Gelmez.
Ayrıca 23 D.mod Konusuna Bakarsan Büyük Büyük Yazdım Bilginizi Eksik Yollayacaksanız Hiç Yollamayın Diye Hala Israrla Eksik Bilgi Yolluyorsan Ne D.Mod Olabilirsin Nede Kale Alınırsın...
Her Gelen Başvuruya Cevap Yazmak Akıllı Birinin Yapacağı İş Değildir . Seçilirseniz Haberiniz Olur Seçilmezseniz Bir Cevap Gelmez.
Ayrıca 23 D.mod Konusuna Bakarsan Büyük Büyük Yazdım Bilginizi Eksik Yollayacaksanız Hiç Yollamayın Diye Hala Israrla Eksik Bilgi Yolluyorsan Ne D.Mod Olabilirsin Nede Kale Alınırsın...
Ocağın 19'unda doğanlar moderatör olamıyor. Üzgünüm.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap