Döktürüyordum,takiii warrior ve cleric dc yiyene kadar arenadaki en düşük lv bendim bide 🙄
- Resim Silinmiş.
DemonicDream Battle Arena ^^
· 5 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
5 Yanıt
A
AngeLicMoon
⭐ 16y
Ehehe Yine de Tebrikler
pek kanlı olmamış ama, ayrıca amaç ne anlamadım mob kesmek mi bayrak taşımak mı yoksa rakibi öldürmek mi hangisi daha çok puan veriyor ?
pek kanlı olmamış ama, ayrıca amaç ne anlamadım mob kesmek mi bayrak taşımak mı yoksa rakibi öldürmek mi hangisi daha çok puan veriyor ?
İlk önce playerlar temizleyip sonra moblara girmek öncelikle amaç normal bir mob 1 puan chp. mob 2 puan gig mob 6 puan veriyordu böyle hatırlıyorum. paini ve fenceleri alınca 102 nova bow bana 4-5 k vuruyordu 😈 anlicaginiz amaç öncelikle player sonra ise yüksek hpli mob bknz hem mob kestikce hemde player kestikce puan gelir ve ctf tarzı bir bayrak yoktur bu pve-pvp mapında 😉
Ehehe Yine de Tebrikler
Teşekkürler
__No1__ i görünce anıları hatırladım biraz.Bi kaç ay önce 100 lvl di nasıl lvl düşürmüş anlamadım
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
DuskSRO | 100 Cap | Free Silk | Survival Arena | Battle Arena | CH | Beta 07.03.2017 Hilal|80Cap|Battle Arena|Coin Sistem|Yeni Kervan Yolu|Legend İtem|Yeni Arena|Yeni Uniqueler!. Doca ONLİNE | 100 Cap | Free Silk | Survival Arena | Battle Arena | CH | 01.04.2017 DuskSRO | 100CAP | FREESILK | Survival Arena | Battle Arena | CH | BETA 07.03.2017 Legend V Plus Battle Arena Client Hatası