Icerige atla
Extraloob

Demirtaş Gerçegi

· 15 Yanıt · 3.5K görüntüleme
Bakalım be.
Bakalım be. OP ⭐ 11y
15 Yanıt
B
BigWarLike ⭐ 19y
Demokrasicilik oynayanlar düşünsün be kardeşim. Milletin geleceği ile oynayanlar düşünsün. Benim evladımın geleceği ile oynayanların ocağına ateşler düşsün.
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Bu mesaj BigWarLike rumuzlu uyeden alinti yapildi
Demokrasicilik oynayanlar düşünsün be kardeşim. Milletin geleceği ile oynayanlar düşünsün. Benim evladımın geleceği ile oynayanların ocağına ateşler düşsün.

Kim demokrasicilik oynayan? Kim milletin geleceğini karartan açıkla biz de bilelim.
V
volkanka ⭐ 17y
Bu video hazırlanırken keşke kendi sesinden kesitler sunulsaydı...
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
videoyu sen mi hazırladın kanka
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Bu mesaj volkanka rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu video hazırlanırken keşke kendi sesinden kesitler sunulsaydı...

Hepsini mitinglerinde yüksek sesle söyledi hacım kanıtlama gereği duymamıştır bu sebeple.
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Ayrıca bunu kim hazırladıysa ellerine sağlık
S
Serj ⭐ 18y
sen ve senin gibilere her defasında onlarca kere anlattım, artık daha fazla anlatmayacağım

sizler ufukları dar insanlarsınız yani ne bileyim dünyayı Türkiye'den ibaret görüyorsunuz analiz yeteneğinizin yerlerde süründüğünü düşünüyorum

bu ülke bir siyasal islamcılardan, iki sizden, üçüncüsü ise radikal kürtçülerden çok çekti, çekmeyede devam edecek. tümörsünüz

dip not : oyumu hdp'ye vereceğim, kürt değilim, sosyalizm ve türevlerinin işlevsizliğini her fırsatta dile getiririm
I
iWalkAlone ⭐ 17y
Bunlara oy verenin akıl sağlığının yerinde olduğunu düşünmüyorum.
Kalkandelen
Bunlara oy verenin , bunlarla beraber yol alanın ülkesi için birlik ve beraberlik düşünmediği acıkça görünmektedir. Şunun açıklamasını hiç düşündünüz mü her toplantıda en önde yer alan hdp li vekiller ve o soysuz demirtaş bu toplantı da nerdeydi ? Biraz mantıklı düşünelim lütfen ülkeyi böldürmeyelim,satmayalım,yedirtmeyelim.
Ufck
Ufck ⭐ 16y
boşverin bunları biz konuşarak çözemeyiz herkes seçim zamanı gider istediği partiye kişiye oy verir . ister kandırılsın ister düşünerek versin sonuç olarak biz ne kadar anlatsakta herkes kendi doğrularına gidicek.
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Bu mesaj Serj rumuzlu uyeden alinti yapildi
sen ve senin gibilere her defasında onlarca kere anlattım, artık daha fazla anlatmayacağım

sizler ufukları dar insanlarsınız yani ne bileyim dünyayı Türkiye'den ibaret görüyorsunuz analiz yeteneğinizin yerlerde süründüğünü düşünüyorum

bu ülke bir siyasal islamcılardan, iki sizden, üçüncüsü ise radikal kürtçülerden çok çekti, çekmeyede devam edecek. tümörsünüz

dip not : oyumu hdp'ye vereceğim, kürt değilim, sosyalizm ve türevlerinin işlevsizliğini her fırsatta dile getiririm

Boş konuşan gereksiz bir insan olduğunu şu lafınla kanıtladın.Bizim ufuklarımız dar değil burada birçok insanın içersinde vatan sevgisi var ülkesinin sadece iyi yerlerlere gelmesini dileyen ne çok islamcı,milletçi veya herhangi birşeye körü körüne bağlı insanlar değil bunlarda.

Ama hergün şehit haberi almaktan bıkan,bıkmayıp bu şehit haberleri kapısına kadar gelen insanlar var.Ama senin gibi düşüncesiz,ahlaksız ve haysiyetsiz insanlar bunu anlayamaz.Bu şehitlerin kimler tarafından şehit edildiğini göremez,görse bile ardını sorgulayamaz.

Her barış eyleminde çıkan olaylarda devletin tüm organlarına saldırır,çevreye zarar verir,yolu kapatır.Bunlarla kalmaz medyanın görmediği görüpte söylemediği yerlerde şehir içlerinde bile polise ateş açan sözle parti hdp barış yanlısı olur.

Sana söylenecek bir söz yok,tümörün ise kimin beyninde olduğu çok açık !
S
Serj ⭐ 18y
Bu mesaj Rewind rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu mesaj Serj rumuzlu uyeden alinti yapildi

Boş konuşan gereksiz bir insan olduğunu şu lafınla kanıtladın.Bizim ufuklarımız dar değil burada birçok insanın içersinde vatan sevgisi var ülkesinin sadece iyi yerlerlere gelmesini dileyen ne çok islamcı,milletçi veya herhangi birşeye körü körüne bağlı insanlar değil bunlarda.

Ama hergün şehit haberi almaktan bıkan,bıkmayıp bu şehit haberleri kapısına kadar gelen insanlar var.Ama senin gibi düşüncesiz,ahlaksız ve haysiyetsiz insanlar bunu anlayamaz.Bu şehitlerin kimler tarafından şehit edildiğini göremez,görse bile ardını sorgulayamaz.

Her barış eyleminde çıkan olaylarda devletin tüm organlarına saldırır,çevreye zarar verir,yolu kapatır.Bunlarla kalmaz medyanın görmediği görüpte söylemediği yerlerde şehir içlerinde bile polise ateş açan sözle parti hdp barış yanlısı olur.

Sana söylenecek bir söz yok,tümörün ise kimin beyninde olduğu çok açık !

evet gereksiz bir insan. senin gibi beş tanesi bir olup gelsin, hepinizi yirmişer defa cebimden çıkarırım.

ben her gün şehit haberi almaktan sıkıldığım için oyum hdp'ye. yıllar boyunca öldürdük, öldürüldük. ne biz bir eksildik ne onlar bir fazlalaştı. bu ülkenin gencecik fidanları daha evlenemeden evlat duygusunu tadamadan göçüp gitti bu dünyadan. sana ufak bir tüyo vereyim; ölümden sonra yaşam yok.

müzakere değil mücadele edelim. tsk vursun havadan, emniyet girsin hücrelerine karadan. hadi diyelim bastırdık, şehirlerde bombaların patlamasına engel olabilecek misin? benim annem, kardeşim o bombalarda patladığında bunun hesabını sen mi vereceksin?
Koskoca İsrail ordusu, istihbaratı küçücük Filistin'i sindirememişken biz mi sindireceğiz zıt görüşlüleri?

Ufkun çok ama çok dar 😊
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
@Serj ee ne yapalım , teslim mi olalım?
Yaralı style
.NET
.NET ⭐ 19y
Siyasi tartışmaya sebebiyet vereceğinden konuyu kilitliyorum.

Kim hangi partiye oy verecekse gitsin versin, kim kimi cebinden çıkaracaksa çıkarsın. Muhafazakar, laik, sosyalist, milliyetçi vb. her nasıl görüyorsanız kendinizi, sadece "kendiniz" görün. Bu forum bunun yeri değil; hele ki bu kadar kutuplaşmışken.
[F New]Solo Gitarist

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: