Aşkımı anlattım sana
En içten duygularımla
Anlamadın beni inanamadın ya da
Aşk senin için nedir anlayamadım ya
Suç işledim severek anladım ben sonunda
Senelerce sevdim,sevmediğini bilerek
Başkasıyla oldun göz yumdum üzülerek
Hiç bir zaman yüzüme gülmedi ah şu felek
Süzemedim işte, gönlüm değil ki elek
Şu yalan dünyada tek gerçeğim sendin
Ne olur sende benim gibi sevseydin
Şu kalbimdeki seni birkere görseydin
Ozaman farklı olurdu işte sende sevseydin
Silahı daya kafama artık ne farkeder
Sen öldürmüşsün zaten kader artık beni neyler
Bu hayatta sayende oldum ben bir derbeder
Koşmaktan yoruldum değmezmiş meğer
yazar:SingleCleric
Değmezmiş Meğer
· 7 Yanıt · 3.0K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
Nina Ricci
⭐ 17y
off güzel olmuş 🙏
ps: profesyonel ses kayıt programlarımı indirdim 🎭
ps: profesyonel ses kayıt programlarımı indirdim 🎭

Kendini geliştirmelisin sözlerinin derin anlamları olmalı. Kafiyeyi bu kadar önemsemediğinde daha iyi yazabilirsin bence çünkü kafiyeyi uydurma çabası asıl söylemek istediklerini köreltebilir 🎭
İnşallah istediğin gibi bir şarkı olur ben daha yazarım insan aşık olunca ulaşamıyosa bari bi işe yarasın ot gibi yaşamaktansa inş. faydalı olurum sana 😊
SnowFlake:Şiirde kafiyeye önem veririm çünkü hani derler ya her yiğidin bi yoğurt yiyişi vardır.Ben kendi içimden gelenleri kafiyeli bi biçimde yazmak isterim çünkü kafiye kulağa daha çok hoş gelir mesela sonları uymayınca o şiirden pek tat alamam ha millete mesaj vermek istersin nebiliyim kitap fln yazarsın yada herkesle ortak duygunu paylaşmak istersin dediğin doğru şahsi duygularımı anlatırım ben şiirlerimde...
SnowFlake:Şiirde kafiyeye önem veririm çünkü hani derler ya her yiğidin bi yoğurt yiyişi vardır.Ben kendi içimden gelenleri kafiyeli bi biçimde yazmak isterim çünkü kafiye kulağa daha çok hoş gelir mesela sonları uymayınca o şiirden pek tat alamam ha millete mesaj vermek istersin nebiliyim kitap fln yazarsın yada herkesle ortak duygunu paylaşmak istersin dediğin doğru şahsi duygularımı anlatırım ben şiirlerimde...
Anlıyorum. Kolay gelsin ^^
sağol,teşekkür ederim
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap