Bizim arkadaşla oturup seni konuşmuştuk 😜 nasıl kastı - sunu nasıl düşürdü diye fikir yürütmeye calıştık.. ama yok.. bulamıyoruz.. helal olsun.. gerçekten Silkroad Master ' sın 😊
DeadlyHunt LvL 100(68 Gün)Ve Malazgirt'in ilk uniqueleri
· 53 Yanıt · 3.9K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 3 / 3
Yanıtlar
Bizim arkadaşla oturup seni konuşmuştuk 😜 nasıl kastı - sunu nasıl düşürdü diye fikir yürütmeye calıştık.. ama yok.. bulamıyoruz.. helal olsun.. gerçekten Silkroad Master ' sın :)
bi ara oturup beraberde konuşabilirz 😜
Bizim arkadaşla oturup seni konuşmuştuk 😜 nasıl kastı - sunu nasıl düşürdü diye fikir yürütmeye calıştık.. ama yok.. bulamıyoruz.. helal olsun.. gerçekten Silkroad Master ' sın :)
bi ara oturup beraberde konuşabilirz :P
🍿 🍿
Bu magic pop taktiğini bir öğrensek bana yeterde 🎅
uuuhh Süpersin ^^
Bro Bi topic yapsanda Bizde Anlasak şu işi 😄 yaparmısın bize böle bi iyilik :D
bi ara oturup beraberde konuşabilirz :P
🍿 🍿
Bu magic pop taktiğini bir öğrensek bana yeterde 🎅
Galiba O; Düşük Lw bi Çar açıyosun onla deniyosun öle düşme ihtimali yüksek oluyor. Die biliyorum ben. Erdem Üstad neder bilmiyorum 😜 😉 😁
Helios yarım kalmıştı ama bu sonuca ulaşmış, tebrikler 🍺
malazgirtte kral sensin heralde lvl olarakda set olarakda
bekow*
sun düştüğünde resime bakarsan yüksek lvl le çıkardım 👍
sun düştüğünde resime bakarsan yüksek lvl le çıkardım 👍
K
kumandan66
⭐ 18y
süper bi çharın var gerçekten tebrikler başarıların devamını dilerim...
P
pisiko_kafkaf35
⭐ 16y
total kac sılk yukledın acaba ?
KazuyaMishima
⭐ 17y
Gerçekten resimlerini gördükçe imreniyorum hacım şöyle bi xbow hep hayalimde yatmıştır. Silkroada başlasammı tekrardan diye düşünüyorum hep ama böyle bir çar yapamıyacağımı anlayınca başlamaktan vazgeçiyorum 😊
[image]http://i.hizliresim.com/3L00Dj.gif[/image]
Y
yalniz.kurt19
⭐ 16y
gz
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Rathor Online | İki Server | 120 PvP ve 120 Emek | Tarafını Seç | 1000TL Ödüllü Etkinlik | 5 Ekim |İlk Gün 100+ Online satılık 91 lvl int bower çar 100 tl ve 90 lvl int spear 100 tl SATILIK charlar 99 lvl wiz bard ve 100 lvl cleric !! Sjsroya 100 lvl ve 90 lvl skilleri geldimi bilgisi olan lütf 101 ve Unique'ler DeadlyHunt Malazgirt