İlk uri,isy,ly,demondan sonra bunuda kestik ^^ geride roc kaldı ondan ümitli değilim şimdilik 😆
varmı warriorsuz healsiz teke tek medusa kesçek 😁
işte resimler ;
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Başka söze gerek yok heralde NoWayOut-DeadlyHunt
Ps:81 milyon experience
Ps2:gece bota koyup uyudum kalktığımda hp%20 ydi o yüzden daha önceden ss alamadım (5 saatte kesildi.)
DeadlyHunt has killed Medusa (Malazgirt) 1vs1
· 68 Yanıt · 8.5K görüntüleme 0 okuyor
68 Yanıt
Tebrikler.Devamını bekliyoruz 👍
C
cihangir14
⭐ 18y
tebrikLer nuub ERdem 😊
oyundan tebrk etmistm zaten ama neyse.. 😊
oyundan tebrk etmistm zaten ama neyse.. 😊
C
cihangir14
⭐ 18y
bu arada taktiğini yani yeni bug olayını sevdim :)) cok uzaktan vurunca medu sana vurmuyor - ama güzel sabrına hayranım
81M exp 900 bin sp point ucmus valla 😜
PS:tbrkler 😉
PS:tbrkler 😉
%7 Gelmiş Medusadan OMG 😱
Special thx to Flexiwuhuu 😱 bu kadar hız,bu kadar uniq vs.vs hayra alamet değil erdem 👍
Yuhannesss 😱 Adam uçtu gidiyor Gzzzzz 🍺
PS : Bi dahakine al bizi de yanına da %5 gelse kârdır 😜
PS : Bi dahakine al bizi de yanına da %5 gelse kârdır 😜
EXL | SRO | İŞKOLİK
ohanness yok hacım ciddi söylüyorum sro'da senin üzerine oyuncu tanımadım ciddi söylüyorum, globalde NWO ve extraloob yazman çok ayrı bir incelik teşekkürler malaza geliyorum bana pm ile ulaşır mısın bir char ayarlayalım.
M
Mike Shinoda
⭐ 19y
Tebrikler gülüm.:P
ohanness yok hacım ciddi söylüyorum sro'da senin üzerine oyuncu tanımadım ciddi söylüyorum, globalde NWO ve extraloob yazman çok ayrı bir incelik teşekkürler malaza geliyorum bana pm ile ulaşır mısın bir char ayarlayalım.
ben teşekkür ederim , pm attım 👍
sağolun yorumlar için
N
NightMare54
⭐ 18y
diyordumı Bu Çocuk ne zaman Medusayı kesicek 😊 Kesicegin belliydi de Tek başına Kesicgini Kimse Düşünmezdi.. Helal olsun Valla Üstüne Adam Tanımam...
Uff Okan abide gelirse NWO'yu tutan olmaz Malazgirt'te xD.
Ps: Beni hala almadılar guilde 😢
tebrikler
Uff Okan abide gelirse NWO'yu tutan olmaz Malazgirt'te xD.
Ps: Beni hala almadılar guilde 😢
75+ alıyoruz guilde, nedir nickin ? NWO 'dan gördüğün herhangi birine pm at alırlar seni lvl tutuyorsa 👍
EXL | SRO | İŞKOLİK
C
chipshajen
⭐ 17y
DDDeeeaaadddlllyyyHHHuuunnnttt.
Bu nasıl bişidir yahu.
Tebrikler Erdem.
Bu nasıl bişidir yahu.
Tebrikler Erdem.
T
TillDoomsDAY
⭐ 17y