Süper Bir Korku oyunu
Videosu çok korkutucu oldugu için amerika'dan banlanmış 😜
çıkıp çıkmadıgı hakkında bir bilgim yok en son ekim denmişti ama bilmiyorum.
http://io9.com/5028038/the-dead-space-trailer-so-scary-its-banned
diğer trailer i
http://www.youtube.com/watch?v=kWDdrq8UIB0
Dead Space Trailer
· 9 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
T
Tarantella
⭐ 19y
ben doom ya da half-life benzeri sahnelerden başka birşey göremedim neresi korku bunun 😐
sanki çok korkunçmuş gibi bir de halloween 2008' de falan denmiş..+13 olması gereken bir oyun bana göre..hadi taş çatlasa +18..fakat neden kaldırılmış anlamadım..
sanki çok korkunçmuş gibi bir de halloween 2008' de falan denmiş..+13 olması gereken bir oyun bana göre..hadi taş çatlasa +18..fakat neden kaldırılmış anlamadım..
o kadar çok korku oyunu oynadik ki artik zombiler yaratiklar karanlik o kadar korkunc gelmeyebilir sana... o yüzden korku oyunlarini gece tüm isiklari kapatip tek basima oldugum zamanlar oynamaya calisiyorum... ordaki 18+ sadece gösterme bence bu kurala dünya üzerinde uyan olacagınıda zannetmiyorum 😁
S
SaIideJaraRufu
⭐ 19y
Geceleri Arklarla Korkmak İiçn Oynadıgım Tek Oyun "BIOSCAN" Gece Işıkları Kapatıp Bu oyunu Oynayın...Çogunlukla Aniden Ve Sesli Bi Sekilde Bi Yerlerden Çıkmaları Tırsıtıor:(
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
ben doom ya da half-life benzeri sahnelerden başka birşey göremedim neresi korku bunun 😐
doom 3 kopyası gorunce cok sasırdım neredeyse aynısı sadece grafıklerı bıraz daha kalıtelı..
bir korku oyunu nasıl yapılır ? doom 3 ile ne alakası vardır ? korku oyununun içinde futbol veya araba yarışı göremeyiz heralde.
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
bir korku oyunu nasıl yapılır ? doom 3 ile ne alakası vardır ? korku oyununun içinde futbol veya araba yarışı göremeyiz heralde.
korku ogesı sadece uzaylı avlamak mıdır?
_
_HaNNiBaL_
⭐ 19y
Americaların Adrenelin Hormonu Fazla Salgılanmış Galba Çok Korkuyolar...
M
Misproject
⭐ 19y
ne alaka korku cs gibi bişey
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap