Evet bu yanlış dosya versiyonu hatası - Resim Silinmiş.
Uploaded with ImageShack.us
buda hack shield update gördüğünüz gibi sağ altta silkroad guard var o öyle bekliyor hiç dolmuyor da ayrıyetten dc sorunu devam ediyor 15 dk ye 1 summer7: summer2: daral: oyuna baştan yükledim yine olmadı yardımlarınızı bekliyorum !!!- Resim Silinmiş.
DC sorunu bitmemiş gibi yeni sorunlar
· 13 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
summer2: summer4: summer7: daral: 🙏 summer5:
Nina Ricci
⭐ 17y
oyunu silin , tekrar yükleyin.hiçbir dosyayı silmeyin , adını değiştirmeyin.sorun kalmayacaktır.

sil tekrar download et 😉
beyler çok sağolun ama yaptım o silkroad guard normalde çıkmıyor ama bende çıkıyor acaba dc sorunu ondanmı kaynaklanıyor yardım
Çok istiyorsan sil o dosyayı bi işe yaramıyo
I
iwontcry4u
⭐ 19y
Dc sorunu isrobotta 2. char açınca oluyor galiba yani bende o yüzden oluyor..
c7 basladı an itibariyle bendede... 🙄
I
iwontcry4u
⭐ 19y
c7 basladı an itibariyle bendede... 🙄
aynen..
genel bi sorunmu acep?
Bende dün yiyordumda çok bugun yemedim daha.
Evet bu yanlış dosya versiyonu hatası - Resim Silinmiş.
buda hack shield update gördüğünüz gibi sağ altta silkroad guard var o öyle bekliyor hiç dolmuyor da ayrıyetten dc sorunu devam ediyor 15 dk ye 1 summer7: summer2: daral: oyuna baştan yükledim yine olmadı yardımlarınızı bekliyorum !!!- Resim Silinmiş.
evet beyler Dc sorunu yine başladı ve o lanet olası hack shield update hala gitmiyor sağ taraftan !
S
ScreamSilent
⭐ 16y
Arkadaşlar oyunu tekrar yüklerken bir hata veriyor. hack shield tam yüklenmiyor. bu yüzdende oyun hack shield olmadığı için hile vardır diye dc verio.hackshield ı update ettiler yaptım ama olmadı. oyunu yüklerken hack shieldden sonra ne yüklüo? o eksik bende o yüzden oluo sanırsam.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap