Icerige atla
Extraloob

DC sorunu bitmemiş gibi yeni sorunlar

· 13 Yanıt · 2.1K görüntüleme
B
BearGrylls OP ⭐ 19y
Evet bu yanlış dosya versiyonu hatası - Resim Silinmiş.

Uploaded with ImageShack.us

buda hack shield update gördüğünüz gibi sağ altta silkroad guard var o öyle bekliyor hiç dolmuyor da ayrıyetten dc sorunu devam ediyor 15 dk ye 1 summer7: summer2: daral: oyuna baştan yükledim yine olmadı yardımlarınızı bekliyorum !!!- Resim Silinmiş.

13 Yanıt
B
BearGrylls OP ⭐ 19y
summer2: summer4: summer7: daral: 🙏 summer5:
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
oyunu silin , tekrar yükleyin.hiçbir dosyayı silmeyin , adını değiştirmeyin.sorun kalmayacaktır.
A
Aresa ⭐ 19y
sil tekrar download et 😉
B
BearGrylls OP ⭐ 19y
beyler çok sağolun ama yaptım o silkroad guard normalde çıkmıyor ama bende çıkıyor acaba dc sorunu ondanmı kaynaklanıyor yardım
M
MainMagic ⭐ 18y
Çok istiyorsan sil o dosyayı bi işe yaramıyo
I
iwontcry4u ⭐ 19y
Dc sorunu isrobotta 2. char açınca oluyor galiba yani bende o yüzden oluyor..
C
Crisis ⭐ 19y
c7 basladı an itibariyle bendede... 🙄
I
iwontcry4u ⭐ 19y
c7 basladı an itibariyle bendede... 🙄

aynen..
A
Aresa ⭐ 19y
genel bi sorunmu acep?
E
Extrowe ⭐ 16y
Bende dün yiyordumda çok bugun yemedim daha.
B
BearGrylls OP ⭐ 19y
Evet bu yanlış dosya versiyonu hatası - Resim Silinmiş.

buda hack shield update gördüğünüz gibi sağ altta silkroad guard var o öyle bekliyor hiç dolmuyor da ayrıyetten dc sorunu devam ediyor 15 dk ye 1 summer7: summer2: daral: oyuna baştan yükledim yine olmadı yardımlarınızı bekliyorum !!!- Resim Silinmiş.

evet beyler Dc sorunu yine başladı ve o lanet olası hack shield update hala gitmiyor sağ taraftan !
S
Arkadaşlar oyunu tekrar yüklerken bir hata veriyor. hack shield tam yüklenmiyor. bu yüzdende oyun hack shield olmadığı için hile vardır diye dc verio.hackshield ı update ettiler yaptım ama olmadı. oyunu yüklerken hack shieldden sonra ne yüklüo? o eksik bende o yüzden oluo sanırsam.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: