Icerige atla
Extraloob

Dc Sorunu

· 13 Yanıt · 3.9K görüntüleme
K
kalk OP ⭐ 15y
Oyunu yeni yükledim yeni char açıyorum fakat her serverda 5 dk sonra dc yiyorum. Premium yok. Party e girdiğimden midir yoksa ekran ayarları mı? Var mıdır bi fikri olan
13 Yanıt
K
kalk OP ⭐ 15y
teşekkür ederim ilginiz için sorunu çözdüm. Burdan dc yiyen herkese tavsiyem " oyunla birlikte çalışabilecek her programı kapatın. Bende 3D oynamayı saglayan iz3D Vardı kaldırdım sorun çözüldü"
X
X_HeaveN_X ⭐ 16y
Okan abi aynı sorun bendede var ama bende hala düzelmedi 😞
X
X_HeaveN_X ⭐ 16y
Okan abi benim girdigim her char dc yiyor 😄
I
aynı sorun bende de var yardım edin lütfennn
X
X_HeaveN_X ⭐ 16y
Ben Ati Radeon x1050 ekran kartı kullanıoyrum masaüstüne sag tık yaptıgımda her zaman en ustte ATI yazardı fakat sımdı yazmıyor nie oyle ?
M
mama111 ⭐ 15y
sss
C
Cryolite ⭐ 19y
Ben Ati Radeon x1050 ekran kartı kullanıoyrum masaüstüne sag tık yaptıgımda her zaman en ustte ATI yazardı fakat sımdı yazmıyor nie oyle ?

o kart ile tıklama bile yapabildiğine şükret bence 😁
S
sagopa-ksk ⭐ 18y

Ekran kartı driver ın yüklü değil.Ekran kartı driver ını yüklersen dc sorunu da kalkar.
xp 32 bit işletim sistemi için ekran kartının driver ını burdan indirebilirsin:
[download]https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/10-2_legacy_xp32-64_dd_ccc.exe[/download]
[download]https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/10-2_legacy_xp32-64_wdm.exe[/download]

Verdiğim linkler amd ati' nin sitesinden alıntıdır.Verdiğim linkteki dosyaları sırasıyla indirip kurarsan sağ tıkladıgında ati yazısı da gelir 👍
G
gorkem8181 ⭐ 16y

o kart ile tıklama bile yapabildiğine şükret bence 😁

hahsdhaah yere yattm ters güldüm 😁 😁 summer3:
K
korkmaz46 ⭐ 15y
Benim Sistem Windows Xp Professional versiyon 2011 service pack 3
Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2200 @ 2,20 Ghz 2,21 Ghz, 1,00 gb ram Kaç Sro Kaldırır ? yorum Please ekran kartım 512 MB Asus x1300 👍
C
Cryolite ⭐ 19y
bir, en çok.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: