Icerige atla
Extraloob

Dc problemine son !!!

· 16 Yanıt · 2.4K görüntüleme
F
forover OP ⭐ 19y
Ewet arkadaslar gecenlerde gezdiğim yabancı bi forumda(adres vermiyorum yasak galiba) rastladıgım bu patch ile oyundan aniden atılma problemini ortadan kaldırabilirsiniz.
Kullanmaya basladıgım günden bu yana bi sorunla karşılaşmadım gercekten işe yaradıgına inanıyorum kücük bi patch ile gerekli .dat dosyalarını silkroad dizinine attıktan sonra oyuna girerek keyfini cıkarabilirsiniz.

Dikkat patch i yüklemeden önce oyunun aşagıda verilen yolda oldugundan emin olun.

C:\Program Files\Silkroad

Link:

http://rapidshare.com/files/46591134/Dc ... _.rar.html

Anti-virüs programlarına da taratabilirsiniz.
16 Yanıt
P
pfffffff ⭐ 19y
inceliyorum.
3
3nToX ⭐ 19y
kontrolden geçer not alırsa Ellerin Dert Görmesin
E
endorphin ⭐ 19y
Ardamax keylogger içeriyor... Kesinlikle indirmeyin....
E
endorphin ⭐ 19y
Bu konuya acilen kilit bekliyorum Elazıglı kardeşim... çünkü bi cok antivirüste bunun cleanerı yoktur... Acilen link silinsin.. Bu konuyu açan arkadaşada gerekli açıklamalar yapılsın lütfen çünkü..Başka bir yerden felan buldugu yok kendisi yaratmış dosyayı..

Dosyayı Create ettikten sonra biraz bekleseydin be arkadaşım çok belli olmuş senin build ettiğin...Bu durumda ne demek gerekir bilmemki...

Şöyle söyleyeyim sana bi kilo baklava için bilmem kaç sene ceza veriyorlar..
Sen bununla milletin 2-3 yıllık emeklerini çalacaktın.Bir kilo baklava 2,5 saatte yapılıyor.. Senin cezan ne olmalı sence ?
N
kitlesinler artık konuda silinsin bence
E
endorphin ⭐ 19y
Eğer bu virüsü bulaştıran olduysa aranızda

Ad-aware 'in son sürümü temizliyor verdiğim linkte deneme sürümü var.. Bulaştıran arkadaşların dikkatine...

http://www.lavasoftusa.com/download_and ... _chart.php
N
Nephertiti ⭐ 19y
cleanerı Ad - Aware Se güncelleyip temizleyin buluyor
E
endorphin ⭐ 19y
"C:\WINDOWS\system32\28463"

istersem şuan senin kullandıgın ftp yi de mailide alabilirim biliyorsun değilmi arkadaşım ???

Bu s..k arkadaşımın yaptıgı virüs kendini buraya atıyor... Silebilirsiniz...
Y
yavuzaga ⭐ 19y
ltf konu kilitlensin ve arkadaşımıza gerekli uyarılar yapılsın detective (bi daha olmasın ltf arkadaş dedik bak olursa böle arkadaşın ..... edim ben)
S
serdarinho ⭐ 19y
hem kılıt hem ban hemde silinsin lutfen mılletin emeğıyle oynuyolar Evil or Very Mad
C
CaN_KsK ⭐ 19y
Bu Arkadasn 2.ci mesajı ve böyle bisi hayret veri keyloogerda var Kilit pls
M
MakmeN ⭐ 19y
ben boyla emek hirzilarini taaaaaaaa anasini avradini soyunu soypunu ............................. cok sinirleniorum bole insan alra bi ekre bnmde carim calindi ole cok iibi car diildi 56 lvl di ama yinede ozmn cok koymustu biraz fazla gaza geldim ama bole insanlar hakkaten cok büyük cezlar almali
B
Braunx ⭐ 19y

Bu konuya acilen kilit bekliyorum Elazıglı kardeşim... çünkü bi cok antivirüste bunun cleanerı yoktur... Acilen link silinsin.. Bu konuyu açan arkadaşada gerekli açıklamalar yapılsın lütfen çünkü..Başka bir yerden felan buldugu yok kendisi yaratmış dosyayı..

Dosyayı Create ettikten sonra biraz bekleseydin be arkadaşım çok belli olmuş senin build ettiğin...Bu durumda ne demek gerekir bilmemki...

Şöyle söyleyeyim sana bi kilo baklava için bilmem kaç sene ceza veriyorlar..
Sen bununla milletin 2-3 yıllık emeklerini çalacaktın.Bir kilo baklava 2,5 saatte yapılıyor.. Senin cezan ne olmalı sence ?

yaw arkadaslar adam kendisini yirtiyo burda bizim icin indirmeyin diyo aciklama yabio daha anlamayan warmi silin linki duruyo hala Evil or Very Mad
M
mesutt ⭐ 19y
küfür yemeden banlayın şu adamı hıyar herif keylogerli şeyler koyuyo Evil or Very Mad

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: