Arkadaşlar Dayz oyuncusu varsa aramızda toplanalım bir ekip oluşturalım. Tek başına sıkıyor şu oyun.
Dayz Standalone Oyuncuları Aranıyor
· 11 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
Game Designer
⭐ 19y
şu dayz neymiş ya bi inceleyim
yes.
Game Designer
⭐ 19y
Bu mesaj Vanity rumuzlu uyeden alinti yapildi
ben bu oyuna 60 tl verirsem yanımda takılacak takım arkadaşları isterim öyle tek takılacaksam oyunu satın almanın bir anlamı olmaz 😜
bu arada oyun çok zevkli gibi görünüyor 🍺
Arkadaşlar Dayz oyuncusu varsa aramızda toplanalım bir ekip oluşturalım. Tek başına sıkıyor şu oyun.
ben bu oyuna 60 tl verirsem yanımda takılacak takım arkadaşları isterim öyle tek takılacaksam oyunu satın almanın bir anlamı olmaz 😜
bu arada oyun çok zevkli gibi görünüyor 🍺
yes.
Başlangıçta öyleydik ama dağıldı tüm takım 😄 üniversiteye hazırlanıyorlar kendileri. Şimdilik tek tabancayım. Oyun çok zevkli ama tek kalınca kötü oluyor cidden 😄 Psikolojini bozuyor.
Temet Nosce
⭐ 17y
Bende var hacim oyun. Ama pc cok yeterli degil renderi dusuk tutuyorum ondan dolayi uzaktaki olaylari pek goremiyorum, sniperlara acik hedefim yani 😁 Ama oyun cok zevkli orasi kesin. 50 saat oynamam var, pc yeterli olmadigi icin pek giresim gelmiyordu.
S.a. ben dayz oynuyorum kardeşim.
Ben biraz oynadımda pek sarmadı oyun , sürekli git biryerlere silah ara yiyecek ara hep aynı :!!&%&!
Ama kalabalık oynanırsa belki güzel olabilir
Ama kalabalık oynanırsa belki güzel olabilir
Yaralı styleYaz benide 😆
E
EnderGelisenOsasunaAtagi
⭐ 14y
Uzun zamandır girmedim oyuna ama bi ekip kurulacaksa gelirim büyük ihtimal.
Trollemek için demiyorum, hep böyle bir şeye hevesleniyoruz ama devamı gelmiyor.1 hafta sonra dağılıyorlar.
Takım kurulacak diye Dayz almıştım.O zamandan bu yana ses, seda yok.
Takım kurulacak diye Dayz almıştım.O zamandan bu yana ses, seda yok.
Tatildeydim ancak dönebildim k.bakmayın. İsim yazayım o zaman ben her gün 1-2 saat oynasak o bile yeter bize.
Elime mum diksin gelenler.
PS: Upload hızı yüksek olan varsa yayın bile açarız.
Elime mum diksin gelenler.
PS: Upload hızı yüksek olan varsa yayın bile açarız.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap