Icerige atla
Extraloob

Dayz Standalone Oyuncuları Aranıyor

· 11 Yanıt · 2.0K görüntüleme
Vanity
Vanity OP ⭐ 16y
Arkadaşlar Dayz oyuncusu varsa aramızda toplanalım bir ekip oluşturalım. Tek başına sıkıyor şu oyun.
11 Yanıt
Game Designer
şu dayz neymiş ya bi inceleyim
yes.
Game Designer
Bu mesaj Vanity rumuzlu uyeden alinti yapildi
Arkadaşlar Dayz oyuncusu varsa aramızda toplanalım bir ekip oluşturalım. Tek başına sıkıyor şu oyun.

ben bu oyuna 60 tl verirsem yanımda takılacak takım arkadaşları isterim öyle tek takılacaksam oyunu satın almanın bir anlamı olmaz 😜
bu arada oyun çok zevkli gibi görünüyor 🍺
yes.
Vanity
Vanity OP ⭐ 16y
Başlangıçta öyleydik ama dağıldı tüm takım 😄 üniversiteye hazırlanıyorlar kendileri. Şimdilik tek tabancayım. Oyun çok zevkli ama tek kalınca kötü oluyor cidden 😄 Psikolojini bozuyor.
Temet Nosce
Bende var hacim oyun. Ama pc cok yeterli degil renderi dusuk tutuyorum ondan dolayi uzaktaki olaylari pek goremiyorum, sniperlara acik hedefim yani 😁 Ama oyun cok zevkli orasi kesin. 50 saat oynamam var, pc yeterli olmadigi icin pek giresim gelmiyordu.
A
Akillis ⭐ 12y
S.a. ben dayz oynuyorum kardeşim.
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
Ben biraz oynadımda pek sarmadı oyun , sürekli git biryerlere silah ara yiyecek ara hep aynı :!!&%&!
Ama kalabalık oynanırsa belki güzel olabilir
Yaralı style
P
Pikachu ⭐ 15y
Yaz benide 😆
Uzun zamandır girmedim oyuna ama bi ekip kurulacaksa gelirim büyük ihtimal.
T
tenpanter ⭐ 17y
Trollemek için demiyorum, hep böyle bir şeye hevesleniyoruz ama devamı gelmiyor.1 hafta sonra dağılıyorlar.

Takım kurulacak diye Dayz almıştım.O zamandan bu yana ses, seda yok.
Vanity
Vanity OP ⭐ 16y
Tatildeydim ancak dönebildim k.bakmayın. İsim yazayım o zaman ben her gün 1-2 saat oynasak o bile yeter bize.
Elime mum diksin gelenler.

PS: Upload hızı yüksek olan varsa yayın bile açarız.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: