S Stephanos OP ⭐ 19y 17 yil once #1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Barzo ⭐ 19y 17 yil once #2 Şaşırmadım 😜Ps : Yine söylüyorum süper bi fantazi anlayışın var 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RuffLes* ⭐ 18y 17 yil once #3 gzZ :D:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S sw1ss ⭐ 19y 17 yil once #4 Okan 90a kasıcan mı? msnde açmıyosunki konuşalım 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Stephanos OP ⭐ 19y 17 yil once #5 Okan 90a kasıcan mı? msnde açmıyosunki konuşalım 😁xD bilmem bakarız 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Streetwise ⭐ 19y 17 yil once #6 Nob _Darkness_. 😄 Tebrikler... ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DeepdarK ⭐ 19y 17 yil once #7 Okan 90a kasıcan mı? msnde açmıyosunki konuşalım 😁İmkânsız hayatta kasamaz çünkü 70 civarına geldimi yeni bi server çaılcak oraya geçicek eminim ☕ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Kobe ⭐ 19y 17 yil once #8 tebrikler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BiLqiN ⭐ 18y 17 yil once #9 tbrkler hacım ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D Darwell ⭐ 19y 17 yil once #10 Tebrikler dark orda 5 tane TheWorthy gördüm biri bluepearl onlardan almak mükemmel bir iş olmuş:) Gratzzz TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L LoveForLife ⭐ 18y 17 yil once #11 Şaşırmadım 😜Ps : Yine söylüyorum süper bi fantazi anlayışın var :D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CaRTMaNN ⭐ 18y 17 yil once #12 Eniquelerle lv kasıyor adam varmı ötesi 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Bloodia ⭐ 18y 17 yil once #13 Çok hoş vallahi ilerde yükselince nolucak onu merak ediyorm 👍 . Tebrikler bu arada TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F FruitFly ⭐ 18y 17 yil once #14 Evet ben de şaşırmadım TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E Exa ⭐ 17y 17 yil once #15 TbrkLer.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil