Dark_Hero Buralar Bana Ait Koçun VE KoyDuğun BAşlIklArın HEpsini Bende Koydum Burada ModratöR OlmayA ÇalıŞIyosan Çok BeklerSinn headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9
Dark_Hero
· 11 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
D
DaRk__HeRo
⭐ 19y
Mod olmaya çalışmıyorum benim tek yaptığım bilgilerimi sitede paylaşmak bu suçmu Shocked
ii tmm
o zaman
o zaman
B
BlackLighT
⭐ 19y
knight online bölümü sana ait bi bölüm değildir isteyen istediği paylaşımları yapabilir knight ile ilgili lütfen tartışma yaratacak konular açmayalım... Arrow
Fsmf bu konuyu actıgın için senin mod olmaya calısan sen oluyorsun. Very Happy Bu gidişlede ^^ cok zor cnm Razz
D
DaRk__HeRo
⭐ 19y
Fsmf bu konuyu actıgın için senin mod olmaya calısan sen oluyorsun. Very Happy Bu gidişlede ^^ cok zor cnm Razz
Very Happy Very Happy Güzel söylediniz Razz
Ewet Olmaya ÇAlışıyorummm NErdeyse Bu Site Kurulduğundan Beri Üyeyim
knight online bölümü sana ait bi bölüm değildir isteyen istediği paylaşımları yapabilir knight ile ilgili lütfen tartışma yaratacak konular açmayalım... Arrow
o lafın gelişi canımmm Very Happy
D
DaRk__HeRo
⭐ 19y
Ben senin mod olmana karışmıyorum Eyer adminler paylaşımlarını beyenirse tabikide olursun ben sadece bildiğim bilgileri paylaşıyorum....
Ben senin mod olmana karışmıyorum Eyer adminler paylaşımlarını beyenirse tabikide olursun ben sadece bildiğim bilgileri paylaşıyorum....
tmm
bu gereksiz topic tarafımdan kilitlenmiştir. Sorununuz varsa lütfen özel mesajla hallediniz.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap