Günlerdir Uğraştiğım Yeni Bir Anlatıma Hoşgeldiniz... Joymax ın (Bizim Tabirimizde Gaymax Mr. Green ) Yeni Oyunu Olan Darkeden Piyasaya Çıktı ..
Ama Akıllarda Kalan Bir kaç Soru var ..
Şimdi Bunlara Göz Atalım(Önemli Olan Kısımlar Alınmıştır..)
(http://www.extraloob.com)
1.Feature :
-Resim Silinmiş.
--
2.Stories :
-Resim Silinmiş.
3.Starting Darkeden :
-Resim Silinmiş.
4.Game Play :
-Resim Silinmiş.
6.Slayer :
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
7.World Map :
-Resim Silinmiş.
8. Monsters :
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
Darkeden Genel Bilgiler... (Resimli ... )
· 50 Yanıt · 16K görüntüleme 0 okuyor Sabitlenen
50 Yanıt
paylaşım için sağol çok güzel paylaşım
lvl sistemi sro gibi sanırım. İndiriom bnde oyundan ss ler atıcam...
Ya Oyunu indirdim idd pass yazıom dc edio yanlış yazınca bişi olmuo bi acc alıp tekrar denicem ama sitede girio bu acc sadec oyunda girmio...
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
Ya Oyunu indirdim idd pass yazıom dc edio yanlış yazınca bişi olmuo bi acc alıp tekrar denicem ama sitede girio bu acc sadec oyunda girmio...
-Resim Silinmiş.
şu an serverlar kapalı sanırım
ok saol süpersin hemen cvp geldi 😊 bu kadar hızlı olacağını tahmin etmemiştim. Bu arada sitede açılma zamanı: anons edilecek dio uzun sürer mi Very Happy
ok saol süpersin hemen cvp geldi 😊 bu kadar hızlı olacağını tahmin etmemiştim. Bu arada sitede açılma zamanı: anons edilecek dio uzun sürer mi Very Happy
bilmem ama joymax bbu en az 5 saat sürer Very Happy
çok tatlı bir topic olmuş ellerine sağlık hemen sabitliyorum.
Şu an Serverlar Kapalı Very Happy Oyuna Giremiyoz
Hala girilmio Very Happy bu joymax ın ben... işte adamlar para gitmesin die bi gm çalıştırıo Very Happy
Hala girilmio Very Happy bu joymax ın ben... işte adamlar para gitmesin die bi gm çalıştırıo Very Happy
hehehe Very Happy oyun tanınsın para kazanmaya başlarlar.
botu ciksin bunada baslialim botsuz zor olur xD
S
screamadle
⭐ 19y
Serverlar değil oyun kapalı, websitelerini takip edin açıldığı haberi gelecek ama 2-3 saatlik bir iş değil.
Saol Mr. Green
sabah 9 dan beri bekliom saat pm9 oldu hala açılmadı yarında açılmazsa kötü olur hafta içi deneme şansım olmaz hafta sonunu beklemem lazım oda düşük iht Very Happy
ben pek begenmedim sizce nasıl
oynayamadığım için bişi diyemicem Very Happy
silkroadda charımız hacklediler bunamı başlasak acep perde
saat a.m 9 dan beri kapalı saat 1 a.m oldu hala kapalı bakalım yarın düzelicek mi ben yatar ii geceler Very Happy
_
_ERTUGRUL_
⭐ 19y
canavarların hepside adam gibi
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap