Icerige atla
Extraloob

darkBORN Efsanesi!

· 43 Yanıt · 9.0K görüntüleme
L
LaNCeLoT OP ⭐ 19y
Bize DediLerki Sizin TopLucağınız AdamLardan Ne Çıkar??? Bende Sizlere Ss Koyucam YoruLarınızı Esirgemeyin Lütfen.. Ayrıca Aşığada Gördünüz KişiLerin En Az 6'sının Farmı TamamLanmıştır! Gerisini Siz Düşünün Artık..

Ve Ayrıca YapıLmıyan War'dan Bazı GörüntLer...

YorumLar Sizin!.. Yazık DeğiLmi Bu Kadar İnsana? Yazık DeğiLmi??? HaLada Utanmadan KonuşuyorLar.. Kimin Ne OLduğu BöyLece Ortaya Çıktı! O War'da YeniLen Taraf Charını Vericekti! Sizce HÜKMEN GaLip geLmedimmi 😊 Wink
43 Yanıt
W
Bize Yardıma Gelen Herkese Teşekkürlerini Sunarım
L
LaNCeLoT OP ⭐ 19y
Oyunda TşkLermizi Sunduk.. AMa Buradada SunaLım.. Hepinize Candan TşkLerimi Sunuyorum ArkadaşLar Eyw...
K
kahpehayat ⭐ 19y
hükmen fln galip gelmediniz bizde istemesdik ama maalesef sorun çıktı eren oyuna giremedi ama en kısa zamanda telafi edicez master ben olsaydım o kadar şeye rağmen yhine açardım wrı ve bunu anldm siz alçaksınız önce turkiye guıldinden attırdınız sonra kendiniz yerleşip sömürgecilik çektiniz yazıklar olsun size yazıklar olsun TURKİYE guıldine
L
LaNCeLoT OP ⭐ 19y

hükmen fln galip gelmediniz bizde istemesdik ama maalesef sorun çıktı eren oyuna giremedi ama en kısa zamanda telafi edicez master ben olsaydım o kadar şeye rağmen yhine açardım wrı ve bunu anldm siz alçaksınız önce turkiye guıldinden attırdınız sonra kendiniz yerleşip sömürgecilik çektiniz yazıklar olsun size yazıklar olsun TURKİYE guıldine

YazıkLar OLsun Sana! Peki Madem Master deiLdin? Nerden Öğrendin eLektirikLerinin Gitmesini Onu SÖyle Bakim kahvekeyfi
S
SherwaN ⭐ 19y
Ben şahsen öyle bi takımın karşısına çıkmak istemezdim... AwriL de en akıllıcasını yaptı... popcorn

Neyse resimler süper arkadaşların gözü gönlü açılsın... Mr. Green kahvekeyfi
K
kahpehayat ⭐ 19y

YazıkLar OLsun Sana! Peki Madem Master deiLdin? Nerden Öğrendin eLektirikLerinin Gitmesini Onu SÖyle Bakim kahvekeyfi

marihuanna die bi herif var bilmöem bilirmisin ezikcan o söledi erenin kankası kahvekeyfi
L
LaNCeLoT OP ⭐ 19y

marihuanna die bi herif var bilmöem bilirmisin ezikcan o söledi erenin kankası kahvekeyfi

Tekrar Ona Yazıp Şifreyi Ve Id'i Neden aLmadın? Yoksa Size Güvenmiyormu AwriL :)
K
kahpehayat ⭐ 19y
tekrar o kişiye ulaşamadım olm bak tekrar yaparsanız yprz yok yapmam dersen yolun açık olsun selametle cicim..
S
SherwaN ⭐ 19y
Süleyman canım yeter artık yüklenme yahu... Mr. Green

Gerek yok resimlerin tadını çıkar... popcorn
L
LaNCeLoT OP ⭐ 19y

tekrar o kişiye ulaşamadım olm bak tekrar yaparsanız yprz yok yapmam dersen yolun açık olsun selametle cicim..

Aaa Yoksa Onundamı eLektirikLeri Gitti Mr. Green Wah Wah Wah !!! War'ı Duyan Kaçmış Desene Mr. Green Sen Bu SöyLedikLerine İnanıyorumusun 😊

Tekrar YapaLım Diyor Mr. Green Bu Sefer Yapsanız Anca Jangandan AdamLar TopLarsınız Zuahahah ! Mr. Green
L
LaNCeLoT OP ⭐ 19y

Sende HakLısın Twisted Evil popcorn
K
kahpehayat ⭐ 19y

siz öle sanın LoLiTaLaR Twisted Evil
L
LaNCeLoT OP ⭐ 19y

siz öle sanın LoLiTaLaR Twisted Evil

Soruma Cvp Ver Kahpecik popcorn
K
kahpehayat ⭐ 19y
ulaşamadım ddm yha len şer......sizzzzzzzzzzz
L
LaNCeLoT OP ⭐ 19y

ulaşamadım ddm yha len şer......sizzzzzzzzzzz

Hmm Zoruna Gitmiş 😊 Hemde Çok Zoruna Gitmiş beLLi 😊 LöL Seni Oyunda Yazsana Bana Onu 😊 Nese Oyunda bakarım İcabına popcorn
S
SherwaN ⭐ 19y
Bu arada acıyıpta onlara geçen adamlarda süperdi yaaaa.... Mr. Green

Persianking + Gangsta ve bi tane daha Brothers elemanı 80 Full farm adamlara acyıpta bari bizde onlara geçelim dediler... Twisted Evil
Normalde onlarda bize geçeceklerdi sanırım.... Ehuehu.... Mr. Green

Neyse ortam güzeldi... Takılın... detective
A
aykutt ⭐ 19y
Donate GP ler 0 dikkatimi çekti Cool genellıkle yüksek LvL ler Cool ama benı ilgilendirmez tabi benım serverim ayrı sizinki ayrı başarılarınızın devamını dilerım extraokk
S
SherwaN ⭐ 19y
Kardeş herhalde onların hepsi bizim eleman deil ve olmasında...
O zaman oyunda tat kalmazdı zaten rakip olmasa mücadele olmasa ne tat alacaz oyundan.... Mr. Green

Bizde sadece 2 tane 80 var normalde... Ama yakında çok olacak... kahvekeyfi
R
rakipsiz ⭐ 19y
critıcıl yenerdi bence çünkü orda daha çok 80 vardı ve çok sağlamdır. bunların başında NERWAGUS vardır

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: