bugün Dappy adlı site üyesiyle msnde bir alışveriş yapacakdık ben 86bowun buna güvenerek ıd pw gs felan ilk verdim sora bu bana verdi fakat pw yanlışdı dediki canım dedi bekle 1 saat msnden değiştir dedi bende tamam dedim msni verdi şimdi oda yanlış çıkdı kiminiz inanacaksınız kiminiz inanmayacaksınız ama tek şunu diyorum hakkım haram zehir zıkım olsun böyle olcağını bilseydim msne plus eklentisi yüklerdim
- Resim Silinmiş.
Dappy hakkım zehir olsun
· 43 Replies · 5.7K views 0 reading
43 Replies
C
CheckPoint_
⭐ 17y
sen neden tanımadığın adama id pw gizli yanıt verirsin ki ? yapacak bir şey yok giden gitmiştir.
Sizleri gerçekten anlamıyorum Extraloob Araclık hizmeti neden var ?
15 tl için charından oldun geçmiş olsun
ben 86lvl çarda deilim şuan hiç çarımda kalmadı ama üstüne para sayıp yine alıcam ama bu adamın peşini bırakmıycam en azından ispatlayıp siteden banlattırcam sitede çok iyi bir yeri var diye ıd pw gs verdim
ben 86lvl çarda deilim şuan hiç çarımda kalmadı ama üstüne para sayıp yine alıcam ama bu adamın peşini bırakmıycam en azından ispatlayıp siteden banlattırcam sitede çok iyi bir yeri var diye ıd pw gs verdim
ne olursa olsun global mod olsun isterse admin olsun okan abiden başka birine gitmiceksin yatıracaksın paranı neyse satacaksın çarını sitede adamlar bas bas bağırıyo . global modlar adminler gelip geçici tam olarak tanıyamazsın insan evladını Okan abi burda sabit ama tek onu tanırım 👍
bugün Dappy adlı site üyesiyle msnde bir alışveriş yapacakdık ben 86bowun buna güvenerek ıd pw gs felan ilk verdim sora bu bana verdi fakat pw yanlışdı dediki canım dedi bekle 1 saat msnden değiştir dedi bende tamam dedim msni verdi şimdi oda yanlış çıkdı kiminiz inanacaksınız kiminiz inanmayacaksınız ama tek şunu diyorum hakkım haram zehir zıkım olsun böyle olcağını bilseydim msne plus eklentisi yüklerdim
buyrun buda ispat adama pm attım çar oyundaydı bana vercek oldugu çar
- Resim Silinmiş.
C
CheckPoint_
⭐ 17y
Sizleri gerçekten anlamıyorum Extraloob Araclık hizmeti neden var ?
+1
şimdi olsa çarım şimdide veririm çünkü yine çar alıp kasacak kadar maddi manevi durumum var en azından ispatlamış oldum hırsız oldugunu extraloob a güveniyorum illaki gerekeni yapacakdır
wahhh kuzum hep bağırıyoruz ama dinletemiyoruz işte :/
lütfen bu adamı banlayın forumdan şimdi 98lvl çar aldım ama amaç bunu ispatlamakdı şimdi olsa yine yaparım aynı hatayı
+1905
😄 adam çarımı çaldı ama siteden atılmadı oda güzel
Amaç birini siteden uzaklaştırmaksa daha net ve kesin kanıtlar göstermen gerekir.
Kaldı ki sen istiyorsun diye kimseyi uzaklaştırmayız.
Amaç birini siteden uzaklaştırmaksa daha net ve kesin kanıtlar göstermen gerekir.
Dappy Tranquilo adlı ortalık malı charıyla takas bahanesiyle benim charımıda çalmaya kalkmıştı ama başaramadı. Foruma uzun zamandır girmiyodu bende kanıtları koyup banlatma gereği duymadım. Dappy gerçekten hırsızdır.
- Resim Silinmiş.
Karakter benim karakterimdi.Malesef benden de çalındı.Ne diyeyim geçmiş olsun hacım 🙄
Special thx to Flexikonunun kilitlenmesini istiyorum arkadaşın kim oldugunu anlayamadım acayip bir resim koymuş hacker yapmış beni :S ve hatta mümkünse silinmesini :S çol çocuk yüzünden adımız çıktı ya :S
konunun kilitlenmesini istiyorum arkadaşın kim oldugunu anlayamadım acayip bir resim koymuş hacker yapmış beni :S ve hatta mümkünse silinmesini :S çol çocuk yüzünden adımız çıktı ya :S
senin adın zaten çıkmıştı. insan hem yüzsüz hemde karaktersiz olabiliyormuş demekki. Tranquilo zamanlarını hatırlatırım 😉
2 tane 100+ charım var napiyim ben senin 86'lık charını :S o kadardır sitedeyim böyle güzel bir yerim var senin 86'lık charınlamı zedelicem ben itibarımı :S
konunun kilitlenmesini istiyorum arkadaşın kim oldugunu anlayamadım acayip bir resim koymuş hacker yapmış beni :S ve hatta mümkünse silinmesini :S çol çocuk yüzünden adımız çıktı ya :S
senin adın zaten çıkmıştı. insan hem yüzsüz hemde karaktersiz olabiliyormuş demekki. Tranquilo zamanlarını hatırlatırım 😉
tranquilo nedir birader getir resim yada konu fln varsa görelim tranquiloyu fln
tranquilo nedir birader getir resim yada konu fln varsa görelim tranquiloyu fln
hakaret edilcek adam bile değilsin sen. mailto:[email protected] bu adres senin değilmi? Biraz mesajlarına bi baktımda çoğunluğu karakter satış veya takas konularında. amacın belli oluyor daral:
Log in to write a reply.
Log In