- Resim Silinmiş.
İzlenme rekorları kıran Harry Potter filminin başrol oyuncusu Daniel Radcliffe, dyspraxia (hareket planlama bozukluğu) hastası olduğunu açıkladı.
Hollywood'un en çok kazanan genç oyuncular listesinde ilk sıralarda yer alan Radcliffe yaptığı açıklamada, zaman zaman ayakkabısını bile bağlayamadığını söyledi.
Beyninin "amaçlı hareketleri kontrol etmesinde bozukluk" olduğunu söyleyen Radcliffe, hastalığa yakalanmasının bir nedeni olmadığını, herkesin bu hastalığa yakalanma ihtimali olduğunu dile getirdi.
Genç oyuncu hastalığın, insanın öğrenme yetisini de etkilediğini, yazı yazamadığını ve bu yüzden okul notlarının son dönemde çok kötü olduğunu belirtti. Radcliffe, "Okulum, notlarım çöplüğe döndü" diye konuştu.
'NEDEN BEN DİYE SORDUM'
Genç oyuncunun, hastalığının ilerlemesi durumunda yürümekte bile zorlanması söz konusu.
Hareketlerini planlamada çok zorlandığını söyleyen Radcliffe "Hastalığımı ilk öğrendiğimde 'neden ben' diye sormadan edemedim" dedi.
Oyuncunun sözcüsü ise "Çok zor bir dönem geçiriyor. Ancak şu anda hastalığın ilk aşamasında" diye konuştu.
Daniel Radcliffe(Harry Potter) Hasta!!!
· 27 Yanıt · 2.5K görüntüleme 0 okuyor
27 Yanıt
T
TitusPullo
⭐ 19y
Tedavi söz konusu değil mi 😐
geçmiş olsun severdim filmlerini 😞
S
SaIideJaraRufu
⭐ 19y
Büyük İhtimal Film e Dvm Edemezmis... 😢
Tedavi söz konusu değil mi :|
Hastalık 1. aşamada olduğundan tedavi söz konusu lakin zor ve yorucu olacakmış ve 71 kitanın sinemaya aktarılacağı 2 film ya ertelenecek ya da başka bir oyuncuyla devam edecekmiş...
Dn: Harry Potter Basın Sözcüsünen alıntıdır
O
Old School
⭐ 19y
Bence devam edebilir umarım tedavi işe ondan başkasıda harry karakterine yakışmaz alışmıştık Daniel Radcliffe
töh be o olmadan pek tutucagnı sanmıorm harry potter'n inş. tdavi olr
İnş. iyileşebilir lakin hastalık 2.-3. aşamaya geldiğinde fiziksel hareketlerde tamamen kesilme gözlemlenebiliyormuş...
S
SaIideJaraRufu
⭐ 19y
İys İylesir Böyle Serili Filmler Hergün Çıkmıo Nede Olsa 😢
T
Tarantella
⭐ 19y
bu çocuk emma watson denen abideyi götürerek 10 binlerce kişinin ahını almıştı benim de dahil.
şaka bi yana geçmiş olsun diyelim..kendisini beyaz perdede görmek isteriz en kısa zamanda..
şaka bi yana geçmiş olsun diyelim..kendisini beyaz perdede görmek isteriz en kısa zamanda..
doumbledoor u nası değiştirdilerse bunuda filmin ilk 5-6 karesinde oynatırlar yerine başkasını koyarlar arkadanda o konuşuomuş qibi effect i werirler hary potter olur hayri dalton... 😄
😞 İyileşmesi dileğiyle...
B
BrendiBelle
⭐ 18y
equus gibi bi tiyatro oyununda oynarsa çarpılır böle 😜
şaka bi yana iileşirde son filmleri tamamlanır . . .
şaka bi yana iileşirde son filmleri tamamlanır . . .
İlk defa duyduğum bir hastalık.
İnsan ,insandır başına hertürlü olay gelebilir.
İnsan ,insandır başına hertürlü olay gelebilir.
uLan Ben Hasta Olurum Millet Kılını Kıpırdatmaz 😜 😄
Special thx to Flexibu çocuk emma watson denen abideyi götürerek 10 binlerce kişinin ahını almıştı benim de dahil.
nasıl emma nın ırzına mı geçti körolasi 😄 😁
Hastalık nedensiz bişi yani herhangi bir faktörden dolayı gelişmiyor , her insanın başına gelebilir.Bende tiroid hastasıyım gözler normal insan gözünün 1,5 katı daa iri duruyo sokakta yürürken herkes yüzüme bakıyo , Als'ye bu hastalık yüzünden giremedim ama halime şükrediyorum daa ne türlü hastalıklar war!!!
Geçmiş Olsun
bu çocuk emma watson denen abideyi götürerek 10 binlerce kişinin ahını almıştı benim de dahil.
nasıl emma nın ırzına mı geçti körolasi 😄 😁
😆 😆 😆 töbe töbeeeee 😆 😆 😆
geçmiş olsun... Paranında bazen değeri olmuyo 😞
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap