Icerige atla
Extraloob

Dampayre Mod arkdaşımız Bütün konuları KilitliyorR...

· 11 Yanıt · 1.6K görüntüleme
M
mel1h___ OP ⭐ 19y
Dampayre arkadaşlar bişey yapmaya çalısıor sen kilitliyorsun biraz daha Sıcak davranırsan daha güzel olur...Saygılar.. kahvekeyfi
11 Yanıt
J
Jigsaw ⭐ 19y
DampyrE'i görüyorum Aktif Başlıklardan tam yaptığı bilinçli ve önce uyarıp sonra kilitlemesinden dolayı tebrik PM'i yazıyordum. Gayet güzel yapıyor işini geçerli sebebi olmayan bir başlığı asla kilitlemedi lütfen daha dikkatli konular açıp moderatörlerimizin moralini bozmayalım.
A
apiah ⭐ 19y

Dampayre arkadaşlar bişey yapmaya çalısıor sen kilitliyorsun biraz daha Sıcak davranırsan daha güzel olur...Saygılar.. kahvekeyfi

BEN sadece sana Laughing diyim hatta lül eğr bütün önüne gelen noob noob topic accaksa işimiz zor ve iiki kilitliyorda inş. bunuda kilitler çünkü buda en az onlar kadar sacma
kilit plss...
M
mel1h___ OP ⭐ 19y
yok yanlıs anladın morali bozmak weya yaptıgı işi kötülemek deil amacım bazı arkdaşlar topic açmıs hemen kilit olması biraz kötü oluyor..çnkü hemen bakamıyo kimse ne yazmıs ne yazmamıs die belki birazdaha sabırlı davranabilir.. extraokk
P
Pennywise ⭐ 19y
forumun kuralları vardır,büyük harfle yazamazsın,küfredemezsin gereksiz topic açamazsın(aynen bu topic gibi) bunları yaparsan topic in kilitlenir tabiki.
J
Jigsaw ⭐ 19y

yok yanlıs anladın morali bozmak weya yaptıgı işi kötülemek deil amacım bazı arkdaşlar topic açmıs hemen kilit olması biraz kötü oluyor..çnkü hemen bakamıyo kimse ne yazmıs ne yazmamıs die belki birazdaha sabırlı davranabilir.. extraokk

10dk süre veriyoruz ikimiz de başlığı küçültmesi için. Başlığı düzenlemiyoruz ki sadece kilitliyoruz herkes yine bakabilir dostum.
D
Dampyre ⭐ 19y
bakarsan hiç birini sebepsiz kilitlemedim Wink
H
halim ⭐ 19y
dampyre güvenim sonsuzz! extraokk
P
Pennywise ⭐ 19y
problem çözüldüğüne göre kilit...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: