Icerige atla
Extraloob

Daha iyisini Yapana Kadar En iyisi Bu.. (LvL 52)

· 31 Yanıt · 2.4K görüntüleme · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
B
bannedddd ⭐ 19y

Modayı gördüm 😊 Kestirmek sorun degil tabi ki, Sonuna kadar getir Sonra Bi Dc oL Wink Sonra kime kestiricekSin 1 lvl Arkadasa mi ona iki üc tane vurmak kaldıktan sonra Moda da yeni sayfalarda Açabiliriz yani 😊 Neyse yine de Emege Saygııı.. Tebrikler

Hadi sadece LY'de sen olsan kestirirsin ama herkes geliyor. Başkalarına gider bu sefer. Kolay değil yani öyle. Wink
B
By_41_Lee ⭐ 19y

la bırakın bu işleri Avatar dc olmasaydı ne libe nede tarhana kalırdı o bala göte ksti bi lord ama tebrik etmek düşer tebrikler extraokk

götekardeş syledigin şey çok yanlış Tarhan abi 33 yaşında bi adam işllah bi gün Avatar da keser ama globalden çok küfür ediyo bence yanlış Evil or Very Mad extraokk
X
Xenopbia ⭐ 19y

la bırakın bu işleri Avatar dc olmasaydı ne libe nede tarhana kalırdı o bala göte ksti bi lord ama tebrik etmek düşer tebrikler extraokk

götekardeş syledigin şey çok yanlış Tarhan abi 33 yaşında bi adam işllah bi gün Avatar da keser ama globalden çok küfür ediyo bence yanlış Evil or Very Mad extraokk

Onun genınde var kufur
Zeustada cok kufur ederdı
Cocugun anası bacısı onemlı deıl sanırım kendısı ıcın
S
shizofren ⭐ 19y
helal olsun 52 de lord Very Happy
B
By_coLd ⭐ 19y
TebrikLer!!:):)
N
Nebula ⭐ 19y
Bug yüzünden 38 lvl wizardın kestiğide ilginçti bu da ilginç.Tebrikler
X
Xenopbia ⭐ 19y
Açıkları değerlendirmek güzeldir Twisted Evil
Hele ilk ise önemi daha fazladır Very Happy
T
TaRHaN OP ⭐ 19y
Hala inanmıyorlar 52Lvlde Yarkan Kestigime Ben Birşey Demiyorum.. :)) soranlara Extralooba bakın diyorum bakmıyorlar sanırım :))
P
Poker Face ⭐ 19y
nasıl öldüre bildin onu
C
Caprice ⭐ 19y
Kaç Saatte bitti öğrenebilirmiyim. Twisted Evil

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: