Icerige atla
Extraloob

Daggermı Crosbowmu

· 18 Replies · 1.7K views
T
Truth OP ⭐ 18y
Herkezinde tartıstıgı konu bu .Ve bunun bir sonu olmalı.Dagger tbiki daha ii 😄.Yok bu kdr degil daha acıklamsı var.Crosbow az yer Dagger fazla yer boyle bir sey yok.2sde aynı seyi giyse aynı yer sadece daggerın Dagger Desprete skilli %75 defence azaltır.Bunun içindir.Ayretten Crowbow itiyorsa daggerın prick skilli neredysee silkroadın en iii skilli.Dagger Kullananlar bilir dagger daha iidir ama crosbowda kotu degil uzaktan vurmayı sevenler cros ama eglcne ve guc arayanlar dagger..

Guzel bir paylaşım yapabildiysem Tesekkur ederim
18 Replies
B
bannedddd ⭐ 19y
İkisinin de ayrı özellikleri var, ikisi de kendisine göre iyi -ki önceden bunun tartışması forumuzda çok yapıldı.- 😉
T
Torquel ⭐ 19y
Bunu sormana bile gerek yok.Aynı mastery altında olan dagger ve xbowu ski bir farm yapıp acman gerekir 2'sinide.Asıl rogue boyle olur.Cokda kral char olur.
G
Grim_Thuq ⭐ 18y
Valla benim ark 42 levle cros + cleric full farm 42 ye kadar koparıo 60 level full int leri çıtır çıtır kesio onlar buna vurana kadar.
L
Leet1 ⭐ 19y
Eu geldiginden Beri bunu tartışcagınıza Gidin farm yapın 2 sinide Açın. PVP de dagger kasarken Xbow 😉
T
ToRuN ⭐ 18y
Gome nin dediği gibi PvP DE dagger , kasarken xbow.
K
Kuruman ⭐ 19y
Bende Dagger Xbow Cleric Çar AÇtım Yüksek Levelimle Kasıyorum Çarda Uniquede Xbow PVP de Dagger Cleric Heryerde Bu Mantıkla Dvm Edcegım
T
Truth OP ⭐ 18y
Tesekkurler paylasıma katıldıgınız icin
I
ironEyE ⭐ 18y
şahsen xbow4ever diyom bn 🤤
J
kasmak için diosan xbow eer pvp için se 4 ever dagger
T
TitusPullo ⭐ 19y
Daggerlerın bi anlamı kalmadı bence. Anti görünmezlik var. Daggercı safe zoneden çıktığı an indirirler^.^
M
ManlY ⭐ 18y
xbox tercihimdir.
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Daggerlerın bi anlamı kalmadı bence. Anti görünmezlik var. Daggercı safe zoneden çıktığı an indirirler^.^

😆
H
hackerdem ⭐ 19y
lvl 90 a kadar xbow 90 da farmı bitirnce dagger aççaksın pvp de dagger kullancaksın 😉
J
bncede
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
İkisinin de ayrı özellikleri var, ikisi de kendisine göre iyi -ki önceden bunun tartışması forumuzda çok yapıldı.- ;)
T
Tarantella ⭐ 19y
Eu geldiginden Beri bunu tartışcagınıza Gidin farm yapın 2 sinide Açın. PVP de dagger kasarken Xbow 😉

dogru söze ne deniyodu ?
N
NiGHTMaRe_ ⭐ 19y

arkadaşa katılıyorum

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: