- Resim Silinmiş.
pek de guzek duruyor +7 d9 glavie ye oyundaki son gunlerimde azcık keyfine varalım dedik^^
d9 glavie +7 pasific^^
· 22 Yanıt · 4.3K görüntüleme 0 okuyor
22 Yanıt
O-M-F-G
Tebrikler, hayırlı olsun. Yık herkesi bakalım. 😄 Vay anasını...
Tebrikler, hayırlı olsun. Yık herkesi bakalım. 😄 Vay anasını...
R
RoyalFlush
⭐ 19y
maşallah maşallah güle güle kullan
hakkaten güzel duruyo
hakkaten güzel duruyo
abi Server Kralısın Wallahi Ben pascificde değilm şimdi ama su and sensindir 85+7 way Beaaa süper ?!!!!!!!
crt süper phy % süperr Her sey süper 27k hp warmıs senn charda bide char ucuoo o_O
O
OneEyedJack
⭐ 19y
Her şeyin süper gerçekten talha abi glavie char mar 😄
charı iyice ölümsüz yaptın wallahi talha 27 k hp O_O 90 lvl Bluelerle beraber 30 k olur tebrikler glaviede süper 😊
sen bu işi haddinden fazla biliyosun söylenecek bişey yok
Tebrıkler.Skıller Biraz Kötu Galiba 🙄
Gerçekten tebrik ediyorum.Hem hızlı lv atlamışssın hemde alchemy yapmışsın 😊
Güle Güle Kullan
Güle Güle Kullan
herkese tesekkurler sans bi kere guldu işte darısı extraloob aliesinin basına inşallah
skillerin nesi kotu? fire 87 cold 87 heuksal 87 hepsi full light ise 40 onu diyorsan 300 mastery var ver bana 360 mastery onu da maxlıyalım 😁
Tebrıkler.Skıller Biraz Kötu Galiba 🙄
skillerin nesi kotu? fire 87 cold 87 heuksal 87 hepsi full light ise 40 onu diyorsan 300 mastery var ver bana 360 mastery onu da maxlıyalım 😁
_
__Thieves__
⭐ 19y
offf glavie ve char super gene kralsın valla 😄
Vays Sağlam makine yapmışsın talha (:
RUGAYYAH76 'da 76+9 glaive var server pacific 😉
oyundakı son gunlerın neymıs noob.. dolarım boynuna korıdorlara iki paspas sonra sroya devam Allahın hademesi seni 😁
Exl kral gerisi yalan XD
aga hLL oLsun dedikLEri gibi kraLsın cidden 😄
ballı adam pacıfıkte bastığı altıncı +7
O değilde Talhacım sen charı bi sattın tekrar mı geri aldın.Kopamadınmı chardan nasıl oldu anlamadım. :D
+1907
Bende anlamadım 😄
O değilde Talhacım sen charı bi sattın tekrar mı geri aldın.Kopamadınmı chardan nasıl oldu anlamadım. :D
+1907
Bende anlamadım :D
sattıgım abim tanıdık okul bitene kadar odunc aldım okul bitince sro rafa char abime bu kadar baska merak ettiginiz?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap