Icerige atla
Extraloob

D12 Magic İtemlerin Mirror of Dimensionda Düşmesi

· 7 Yanıt · 5.4K görüntüleme
W
WaTCHMaN OP ⭐ 19y
Bildiğiniz üzere en yapılan update ile d12 magic itemler mirror of dimension ve jüpiter templede düşecek denildi ben kaç gündür pt yapıyorum fakat daha bişey düşmedi sitede bazı arkadaşlar destruction ve bi tane magic shield düşürmüş jüpiter temple den onun dışında bişeye raslamadım
Acaba jüpiterde kasıpta magic item düşüren arkadaşlar varsa buraya bekliyorum ss leriyle beraber 🤤
7 Yanıt
F
Daha bu salı geldi mirrorda item düşmesi.Yani en fazla 2gündür kasıyosundur 😊 O kadar kolay düşmüyecek tabiki magic itemler yoksa herkesde magic set olurdu.Nova düşmesi gibi olcak sanırsam drop oranı.
W
WaTCHMaN OP ⭐ 19y
nova kadar olsa gene iyi =)) düşen novanın haddi hesabı yok 😁
E
eagle69 ⭐ 16y
Server bakımı bittiğinden beri 120 moblarda 8 charım 7/24 kasıyor daha tek bir magic item düşmedi
W
WaTCHMaN OP ⭐ 19y
kaç gün oldu hala tık yok joymax işletiyor mu bizi nedir anlamadım
M
MeraclituS ⭐ 19y
jupiterde ztn item drop wardi.(dest-legend).toplam 11 car aciyorum 2pt miz war ama suana kadar magic dusmedi acikca dusmese de olur suan +7 yapmak cok kolay .
W
WaTCHMaN OP ⭐ 19y
jupiterde ztn item drop wardi.(dest-legend).toplam 11 car aciyorum 2pt miz war ama suana kadar magic dusmedi acikca dusmese de olur suan +7 yapmak cok kolay .

jüpiterde var ama sadece uniqelerde önemli olan diğer yerlerde düşmesi ben şahsen bu kadar uzun süre drop düşmeyeceğini tahmin etmiyordum 🤔

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: