Bir çoğunuz görmüşsünüzdür ama yine açayım dedim belki görmeyen vardır diye 🤣
Takip mesafesinden bir haber olan , arada cm mesafe bırakmayarak kıçına kadar giren arkadaşlara selamlar 🍿
Yaralı style
İyi gülmüştüm bu habere :D
bunlar hep fren yaparken aynaya da bakmamak

Takip mesafesini istesende uygulayamıyorsun, biri arkana geliyo azcık basıyım diyosun öndeki gitmiyor . O an ne düşünerek böyle birşey yaptı bilinmez , saniyelik bir olay . Şahsen ben olsam frene basamazdım . 🤝
Bu mesaj CezaAlp rumuzlu uyeden alinti yapildiİyi gülmüştüm bu habere :D
Gülünecek bir haber olmadığını araba kullanmaya başladığında öğrenirsin . Bırak böyle zincirleme bir kazayı , kaldırıma hafif bir sürtmenin bile insan üzerinde yarattığı etkiyi tahmin bile edemezsin 🍺
Yaralı styleBu mesaj Mr.Bean rumuzlu uyeden alinti yapildiTakip mesafesini istesende uygulayamıyorsun, biri arkana geliyo azcık basıyım diyosun öndeki gitmiyor . O an ne düşünerek böyle birşey yaptı bilinmez , saniyelik bir olay . Şahsen ben olsam frene basamazdım . 🤝
Bu mesaj CezaAlp rumuzlu uyeden alinti yapildiİyi gülmüştüm bu habere :D
Gülünecek bir haber olmadığını araba kullanmaya başladığında öğrenirsin . Bırak böyle zincirleme bir kazayı , kaldırıma hafif bir sürtmenin bile insan üzerinde yarattığı etkiyi tahmin bile edemezsin 🍺
Yaklaşık 4-5 yıldır araba kullanıyorum zaten , 2yıldırda ehliyetimvar , adamların salaklığına gülüyorum takip mesafesini korumamalarına.
Hatta iyide olmuş , ben kullanırken arabanın k*çına girenlere sağlam küfür yiyolar benden , biraz bekleseler yol verecem zaten ne bu aceleleri
Aynaya bakarak fren mi 😄 Hadi baktın aynaya arkadaki araba ****** girmiş geliyo önüne de martı değil de insan çıktığını varsayalım. Ne yaparsın insana çarpıp suçlu konumuna mı düşersin? Hukuken suçlu sayılmasan bile vicdanen rahatsız hissetmez misin? Peki çarpıp devam mı edeceksin yine duracaksın yine arkandaki sana çarpacak. O anda en mantıklı şey freni köklemektir. Arkadan çarpanın zorunlu trafik sigortası senin hasarını öder sana bişey olmaz.
Arkaya bakarak değil önüne bakarak fren yapılır.

amette lcs refleksi oldugu için lolüde güzel oynardı
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap