Icerige atla
Extraloob

Crysis3 -Tepki yok.

· 11 Yanıt · 27K görüntüleme
C
CherryBrandy OP ⭐ 18y
İndirdim kurdum, crackledim. Ancak oyuna tıklayınca hiç bir tepki vermiyor. Mousenin yanında 2 kere top dönüyor o kadar. Nerden kaynaklanıyor sorun ?
11 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Bu oyunda zilyon tane sorun var , yani crackli halinde.Az sonra bende yükleyip deneyeceğim. Buraya da yazarım çalıştırırsam.

Bu arada crack fix 2 çıkmış ;

http://www.dosya.tc/server2/gdzSxP/ysis ... rrent.html
T
TanerUNER ⭐ 19y
crack işe yaramaz ise konuya bir up yapın resimli anlatım yapayım 😁
Z
Zippy ⭐ 15y
Bu arada alfa sef'i öldürmek için yeni crack çıktımı 😄
T
TanerUNER ⭐ 19y
Bu mesaj Zippy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu arada alfa sef'i öldürmek için yeni crack çıktımı :D

ahov 😁 hafta oldu nerdeyse alfa sef i öldüreli 2 dakka bekleyin video geliyor
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Gençler 1 haftadır indiriyorum son 3.30 saat 😄 Zamunda da ilk yayımlananı indiriyorum onda ki crack sağlam değil mi? 😄
T
TanerUNER ⭐ 19y
[tag]CherryBrandy[/tag]
[tag]Kemalist[/tag]
hey siz ikiniz video yu izleyip adımları uygulayın + verdiğim crack dosyasını kullanınız 😁 bütün adımları uyguladıktan sonra bilgisayarınızı resetlemeyi unutmayınız lütfen.

[tag]Zippy[/tag]
sende sadece crack dosyasını indir 😁

(1-2 dakika içinde 720p olur video)

Crack: http://www.mediafire.com/?2tzf2w3947vwl1h
Z
Zippy ⭐ 15y
Alfa sefde bug var diyolardı oraya kadar geldim bıraktım kaç gündür oynamıyodum 😄
C
CherryBrandy OP ⭐ 18y
hallettim tamamdır 😊 Kemalist'in verdiği crak işe yaradı . Ha bu arada yeni olan bu crack 2. bölümde sorun çıkartmıyor değil mi. Öyle bi muhabbet dönüyordu bi ara 🎅
T
TanerUNER ⭐ 19y
Bu mesaj CherryBrandy rumuzlu uyeden alinti yapildi
hallettim tamamdır 😊 Kemalist'in verdiği crak işe yaradı . Ha bu arada yeni olan bu crack 2. bölümde sorun çıkartmıyor değil mi. Öyle bi muhabbet dönüyordu bi ara 🎅

2. bölümde oyundan atıyordu sonracıma Yay için kurşun vermiyordu sonracıma 5. bölümde oyundan atıyordu sonracıma alfa sef bugu 😁 5-6 tane crack çıktı fix 2 ile sorun yaşarsan benim verdiğimi indirip deniyebilirsin sorunsuz

[tag]Zippy[/tag]

önce gözlerine ateş hacım 😁
C
CherryBrandy OP ⭐ 18y
Tamamdır hocam. Bi problem olduğunda adres burası 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: