Icerige atla
Extraloob

Cryolite nin geçtiği bir Pwp videosu :D

· 27 Yanıt · 2.1K görüntüleme
27 Yanıt
C
Cryolite ⭐ 19y
pill bitince ölürüm tabi ^^
C
Cobalt ⭐ 18y

😉
J
Josephine ⭐ 17y

Bu char sizinmi?
Ben oyuna başlayacağım zaman arkadaşlarım sizin videolarınızı izletti ve bowman açmaya karar verdim.Büyük hayranınızım ^^
C
Cryolite ⭐ 19y

Bu char sizinmi?
Ben oyuna başlayacağım zaman arkadaşlarım sizin videolarınızı izletti ve bowman açmaya karar verdim.Büyük hayranınızım ^^

evet 😜 çok teşekkürler 😘
S
Serj ⭐ 18y

Bu char sizinmi?

cryo ' nun fan ' larıdamı açılıcak acaba ne 😜
M
Metover ⭐ 18y
Cryo Şu Bowun Hakkında Bi Rehber Açsan Çok Süppo Olur Bende Bow Kasmaya Başlıyorum Peşinden Gideyim Diyorum ^.^
'
'Saw IV ⭐ 17y
güzelmiş
O
os1 ⭐ 19y

Bu char sizinmi?

cryo ' nun fan ' larıdamı açılıcak acaba ne :P

Bende fanıyım cryo nun 😜
T
Trixie ⭐ 17y
3 crit peşpeşe gelmiş elemanda yuh 😆 biri 26 k zaten ölümcül darbe 😁
H
HarLeem06 OP ⭐ 17y
ama ne yalan söylim cryonun charıda can yakıyor ama glaviede de çok crit geliyordu 😄
O
ordeaL ⭐ 16y
Cryo Force olsa çoktan o glavierin canına okumuştu zaten ama demekki kendisi öle memnun ben kendim force tercih ederdim senin yerinde olsam zaten force charımda vardı çok iyi oluyor güzel bir set giydirdinmi:)
D

Bu char sizinmi?

http://www.youtube.com/user/xXxMarcxXxX
bowman açmaya karar verceksen bu adamın videolarıyla ver cryo bile nop kalır bunun yanında 😁
kaç yıllık sro oyuncusuyum görmediğim geçmediğim char kalmadı ama hala bunun gibi vuran bi bowcu görmedim 🙏
C
Cryolite ⭐ 19y

Bu char sizinmi?

http://www.youtube.com/user/xXxMarcxXxX
bowman açmaya karar verceksen bu adamın videolarıyla ver cryo bile nop kalır bunun yanında 😁
kaç yıllık sro oyuncusuyum görmediğim geçmediğim char kalmadı ama hala bunun gibi vuran bi bowcu görmedim 🙏

o adamın damage'sini katladım medusada 😁
T
Torrostade ⭐ 16y
i have no devil puhahaha pvp king e bak 😄
D
Darwell ⭐ 19y
Bower char çok hoş fakat gerçektende Force Forever SRO'daki en sevdiğim buildlerden büyü force glavier en sondaki critlerde bitirmiş olayı.
.NET
.NET ⭐ 19y
i have no devil puhahaha pvp king e bak :D

Ne var ki bunda
[F New]Solo Gitarist
T
Torrostade ⭐ 16y
i have no devil puhahaha pvp king e bak :D

Ne var ki bunda

Think again 😊
N
NoAL ⭐ 17y
Ayrıca harici scroller olmamalıydı. Charın neyse onu konuşturmalısın.
D
Darwell ⭐ 19y
25. saniyede başlayan şarkının ismini biliyorsanız söyleyebilir misiniz acaba ?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: