Icerige atla
Extraloob

CrossBow Char TBOT-İSROBOT Hangi B0Tla İyi Kasar?

· 13 Yanıt · 1.3K görüntüleme
3
3nToX OP ⭐ 19y
cvplar için teşekürler
13 Yanıt
_
_CaspeR_ ⭐ 19y
bence isro bot daha iyi olur

ve konunun yeri yanlış
T
Torquel ⭐ 19y
ben valla tbotla mutlu mesut kastım 11gunde 20'den 49'a bide benim dandik pc ile
3
3nToX OP ⭐ 19y
1-1 haa bakalım daha cvplara

up
B
bannedddd ⭐ 19y
Millete bakma ikisi hakkında da illa bir fikrin vardır kafanda ona göre hareket et. perde
D
Difficult ⭐ 19y
bnce srobot daha iyi kasarsın bzim ark. 1 ayda 70 yaptı
H
Herolife ⭐ 19y
tbotun avrupalılara daha uygun avrupalıya özel bir sürü ayarı var dahada çıkarıyo adamlar.Mesela drug(hız potu) alıp kullanma gibi bilmem anlatabildim mi kahvekeyfi
_
_HaNNiBaL_ ⭐ 19y
T-bot Wink
Q
Quattro ⭐ 19y
uzakdan vuran charlar için tasbiki tbot (çinli int, çinli bow, crossbow, wizard v.b.)
yakından vuranlar için isrobot (çinli glavie, çinli blade, euro one hand v.b.)
Tbot kulanırsan bi crossbow charın kestiği moblardan düşen itemeleri tavşanın yetişemiceğine emin olabilirsin.... detective kahvekeyfi
D
dR.NooB ⭐ 19y
İsrobot.. Cool
F
firewolf92 ⭐ 19y

tbotun avrupalılara daha uygun avrupalıya özel bir sürü ayarı var dahada çıkarıyo adamlar.Mesela drug(hız potu) alıp kullanma gibi bilmem anlatabildim mi kahvekeyfi

o isrobotda da var dostum extraokk
3
3nToX OP ⭐ 19y
güzel güzel
D
DnA ⭐ 19y
tbot isro bot menzilli charlarda işe yaramaz ayrıca crossbowun bolt archerında arrow alması gerektiğinden char inventorysi fazla kullanılıyo tbottaki pet control sayesinde petin kolay kolay dolmuyo (şahsen 80 level full farm bowum var isro mobum dibine kadar gidiyo tbot uzaktan indiriyo)bu sayedede kolay kolay hotana geri dönmek zorunda kalmıyorsun

pet control ne dersen petinin ney itoplayıp toplamayacağına karar veriyosun filterdan o sadece onlaıro topluyo mükemmel birşey yani. 4ever tbot

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: