Icerige atla
Extraloob

_CriTiCaL_ guıldine bekliyorum okumadan geçmeyinn!!!

· 65 Yanıt · 11K görüntüleme
K
kahpehayat OP ⭐ 19y
allahım ben nlamıyorum nedir bu kavga yeter artık biribirinisi yemyi artık birleşim zamanı biz 3 kafadarlar kendi çapmızda bir guıld açtık Mad ve türkleri bir bütün bir tek yumruk olmak için toplamayı düşünüyorus bana yardımcı olmanızı canı gönülden istiyorum ve guıldime bekliyorum
brothersında allah belasını verecek fck allah ne mdemek arkadaşlar fck all turk ne demek papaz öldü hristyan oldunuz hrant öldü ermeni oldunuz 1 günde 15 şehit verdik hanginiz TÜRK oldunuz size soruyorum içiniz rahatmıı!!!
sizi guıldime bekliyorum bana yardımcı olan Gladiator_ ve _DeviL_ arkadaşlarıma çok tşkr ediyorum _AwRiL_ kradeşimide boş geçmemek lasım ondada saygılarımı iletiyorum ve bursaya selamlar Very Happy
ID:_kahpehayat_
lvl:6?
guıld:_CriTiCaL_
guıld için _kahpehayat_ pm atmanız yueterlidir
65 Yanıt
W
Hayırlı olsun

Ben bayadır göruyorum Mr. Green
O
os1 ⭐ 19y
hayırlı olsun
K
kahpehayat OP ⭐ 19y

Hayırlı olsun

yeni açılmaya karar verdik kardeşimm Very Happy
T
tan ⭐ 19y

Hayırlı olsun

bu guıldı ben ıshadelerde kasarken bıle vardı ama yıne hayırlı olsun tebrık ederım inş ıstedgınız olur temelıhıyle extrabeer
K
kahpehayat OP ⭐ 19y

Hayırlı olsun

bu guıldı ben ıshadelerde kasarken bıle vardı ama yıne hayırlı olsun tebrık ederım inş ıstedgınız olur temelıhıyle extrabeer

başlaığı düzelltim pardon Laughing
T
tan ⭐ 19y

Hayırlı olsun

yeni açılmaya karar verdik kardeşimm Very Happy

her zmana yanınızda oldugumud bılırım kankam _AwRiL_ oraya gelcekmıs belkı ben gelırım ama kesın degıl ıyı aksmaalr extrabeer
K
kahpehayat OP ⭐ 19y

Hayırlı olsun

Very Happy

her zmana yanınızda oldugumud bılırım kankam _AwRiL_ oraya gelcekmıs belkı ben gelırım ama kesın degıl ıyı aksmaalr extrabeer

beklerim her zaman guıldimde sizin gibi türk kardeşlere yer vardır hr zamn buyrun gelin bekliyorum saygılarımlkaa Very Happy
T
tan ⭐ 19y
cok saol su 1 gunde bellı olcak zaten hersey tekte gelmıyecem yanı yanımda cok sevdıgım 1 ark daha olur ::) yada bı kac tane ::)
K
kahpehayat OP ⭐ 19y

cok saol su 1 gunde bellı olcak zaten hersey tekte gelmıyecem yanı yanımda cok sevdıgım 1 ark daha olur ::) yada bı kac tane ::)

vayyy kardeşime bak helal sana yha kanım ısındı valla babmışsın sen tşkr edrim bab istersen daha çok getir yhani Razz her zamnn beklerim saygılarımla bayramında mübarek olsun Wink
B
bursalı17 ⭐ 19y

dimi kankajım biz gelirsek tam geliris ama hersey bu gece belli oljak ... birde oyuna alsaa!:D
K
kahpehayat OP ⭐ 19y

dimi kankajım biz gelirsek tam geliris ama hersey bu gece belli oljak ... birde oyuna alsaa!:D

her zaman beklerim sizi sizin gibi asil türklerle yoluma devam etmektende guru duyarım extraokk
sevgi melekleri ynınızdfa olsun saygılarımla awril seni bekliyorum hocam headbang2ft9
W
kahpehayat sen oyunda hep bana kufrediyosun pvp de seni kestigim için bi war yapsakya Question
T
tan ⭐ 19y
warior herkezle war ıstıyon bak kalkamıyacan ıslere cıkma senı severım Very Happy glavi sana kalkmaz bunu bıl Very Happy
P
Presence ⭐ 19y
wallaya önüne gelene war açıo Very Happy
T
tan ⭐ 19y

wallaya önüne gelene war açıo Very Happy

😊 Twisted Evil
W
hhehehehehhee
_
___uMuT___ ⭐ 19y
bende bu guildi tanıyorum kankam şafak da oraya gelmek istiyosa bende senleyim kanka l_Nik0TiN_l Mr. Green Mr. Green Mr. Green
T
tan ⭐ 19y

bende bu guildi tanıyorum kankam şafak da oraya gelmek istiyosa bende senleyim kanka l_Nik0TiN_l Mr. Green Mr. Green Mr. Green

dıımı Very Happy kanka 😊
W
come my guild Wild_Hogs

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: