Icerige atla
Extraloob

_CrazyBlade_ Killed Tiger Girl x12 (Video Eklendi)

· 12 Yanıt · 1.3K görüntüleme
K
Kai OP ⭐ 18y
Samarkandda pwp yapıyordum,birden bir lag girdi ve dc yedim.Rev6 ya bakayım dedim ve,serverlerin bir kısmı easy,bir kısmı check yazıyordu.Sonra bir süre bekledm ve serverler acıldı.Reverse ile cerberusa gittim,cerberusu 4 dk filan aradıktan sonra kesildi,bende son reversemi bir umut tg ye kullandım,keseceğimden pekte emin değildim.Uniondan arkadaşlar tg yi bulamadıklarını hatta bazıları gm nin tg yi atmadıklarını söyleyip durdular.Bende o zman tg nin B de oldugunu anladm.B de öyle yerlere atıyorki (ağacın dibi) kimse görmüyor,gittim baktım ve ordaydı.Gerisini resimler anlatsın...

Video ;

http://www.izlesene.com/video/oyun-silkroad-tiger-girl-persia-_crazyblade_-x12/1018706

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

http://img248.imageshack.us/img248/9369/sro2009070519375797.jpg[/img" alt="" loading="lazy">
12 Yanıt
T
Tatanga ⭐ 19y
süpersin kardeşim işte benim unique de şansım yok 😄 artı basıyorum unique de tık yok 😄
K
Kai OP ⭐ 18y
süpersin kardeşim işte benim unique de şansım yok 😄 artı basıyorum unique de tık yok :D

😁
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Tebrikler

Kimseciklerde yokmuş lure yapsaydın 😆
B
Brooklyn ⭐ 18y
Tebrikler 😄 Ligh cold heuksal çok özeniyorum yaa ^^ Bendemi çevirsem acaba bicheondan 😄
K
Kai OP ⭐ 18y
Tebrikler

Kimseciklerde yokmuş lure yapsaydın 😆

Vallahi çekiyorduk arkadaşla,yanlışlıkla dönme geldi öldü tg :D
K
Kai OP ⭐ 18y
Tebrikler 😄 Ligh cold heuksal çok özeniyorum yaa ^^ Bendemi çevirsem acaba bicheondan :D

Bende cold lighting bicheondum,heuksala döndüm,karar senin 😊 80 da süper olacak ☕
K
Kai OP ⭐ 18y
gz

Sağolasın kardeş.
M
MMe_Nobles ⭐ 17y
tebrikler
B
BadAngeL ⭐ 17y
helal olsun şans..bizim önümüze düşmüyor tg bile
C
cryz_kysr ⭐ 19y
tbrklr bu videoyu çekerken yakınlaştırmayı nasıl yapıyonuz yaw bende fraps var yakınlaştırması yok deli oluyom yardım pls 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: