Icerige atla
Extraloob

CPU Kullanımı Cok Yüksek [Yardım]

· 6 Replies · 3.1K views
C
Crisis OP ⭐ 19y
Mrb arkadaslar.Son 1-2 haftadır bilgisayarımın CPU kullanımı cok yüksek.1 silkroad client,1 mozilla firefox acınca ara sıra CPU %90 a kadar cıkıyor.sayfa degistirmesi 30-40 sn. kadar sürdügüde oluyor.
1GB Nvidia ekran kartı ve 1.5GB Ram var.1 ay öncesine kadar 5Char ve 4-5 tane internet sayfası acarken tık demeyen bilgisayarım yavaslamaya basladı.Nedeni ne olabilir? Ne yaparsam düzelir? yardımlarınızı bekliyorum...

Not:Sistemi geri yükleme yaptım ise yaramadı.
Eset Smart Security ve ComboFix ile tarama yapıp tüm virüsleri sildim gene ise yaramadı.
Tüm güncellemeri tamam.
Ayrıca ekran kartımda yeni. Yardım ederseniz sevinirim 🤝
6 Replies
S
Serj ⭐ 18y
Virüs programıyla virüsleri sildim demiştin bazı yazılımlar trojanları tanınmaz server olarak yapabiliyor yani virüs programın algılayamaz oluyor virüsleri.. bence trojandan kaynaklanıyor pc'yi formatla..
C
Crisis OP ⭐ 19y
ama kullandıgım antivirüsler öyle ezik birsey degilki.ComboFix görünmeyen kötü yazılımları siliyor,Eset de zaten Nod32 nin :/
D
die4ever ⭐ 18y
virüs programı ile alakalı degil HDD ile alakalı yani şöyle HDD yüksek degil ise cpu yüksek olabilir sanal bellek yüzünden ayrıcada mozilla %40 civarı cpu yiyor yeni versiyonda yani 3.6 da giderilcek onun dışında normal virüs bulunmuyor sanırım
ModerX
ModerX ⭐ 19y
5 6 ay oncesine kadar Bu sorun yoksa 😊 Taratıp sildim diyorsan, ve hala aynı diyorsan bir format at daha sonra program indirmeden sro ve onceki yaptığın işlemleri bir yap Bak bakalıım yine aynıysa PC'de sorun vardır.
C
Crisis OP ⭐ 19y

harddiskden görünüm 🙄

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: