Icerige atla
Extraloob

Counter strike 1.6 non-steam serwerimize herkesi beklerim...

· 18 Yanıt · 2.2K görüntüleme
M
Metamorph OP ⭐ 19y
Arkadaşlar counter strike non-steam da HeLL_ScReaM clanıyla ve benim başkan olduğum clan yani | HeLL_GuardS | clanı olarak ortaklaşa bi serwerimiz vardır.serwerin ip si 62.68.204.200 dür ve ayrıca adminlik almak isteyenler 15ytl ye 1aylık adminlik satıyoruz.Ve ayrıca | HeLL_GuardS | clanımıza aLım wardır qelmek isteyenler foruma mesaj bırakabilirler
serwer ip : 62.68.204.200

popcorn popcorn popcorn popcorn
18 Yanıt
I

Arkadaşlar counter strike non-steam da HeLL_ScReaM clanıyla ve benim başkan olduğum clan yani | HeLL_GuardS | clanı olarak ortaklaşa bi serwerimiz vardır.serwerin ip si 62.68.204.200 dür ve ayrıca adminlik almak isteyenler 15ytl ye 1aylık adminlik satıyoruz.Ve ayrıca | HeLL_GuardS | clanımıza aLım wardır qelmek isteyenler foruma mesaj bırakabilirler
serwer ip : 62.68.204.200

popcorn popcorn popcorn popcorn

kardeş sen bana cs 1.6 nın linkini atar mısın bi_??
M
Metamorph OP ⭐ 19y
normal cs 1.6 nın linkini mi yoksa online oynamak için yani non-steam linkini mi?
I

normal cs 1.6 nın linkini mi yoksa online oynamak için yani non-steam linkini mi?

online oynamak için_??
I
bu arada cs 1.6 eskiden vardı bende cd yi ark.a verince cd de onda kalınca şimdi cs sız boş boş duruyoz:D:D
S
SonSAHNE ⭐ 19y
hell king vardı senin server benim listede ben takılırım artık. Surf açarsan çok süper olur zaten bi surf birde iceworld sarar yada aztec. neyse ekleyeyim hemen geliyorum oraya Twisted Evil birde az sonra nonsteam linklerini koyayım bari burdan size linki vericem Wink
I
yaw oyun yine 2-3 saat te mi incek daha kısa süred indirmek için ne önerirsiniz beyler_?? santam santam
S
SonSAHNE ⭐ 19y

yaw oyun yine 2-3 saat te mi incek daha kısa süred indirmek için ne önerirsiniz beyler_?? santam santam

tek link zaten. daha kısa süre için cd Twisted Evil
S
SonSAHNE ⭐ 19y
beni clan a alırmısın Twisted Evil
S
SonSAHNE ⭐ 19y
yok hiçbirşey olmaz Wink
S
ScR0 ⭐ 19y

beni clan a alırmısın Twisted Evil

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
S
SonSAHNE ⭐ 19y
belki iyi niyetli olabilirsin ama adminlerine çok fazla yetki vermişsin. kocaman server da 2 tane admin var ve bu ikisi hariç herkes sitem ediyor. Onlar belki arkadaşların dır o yüzden bana inanmayabilirsin ama kanıtlarım var Wink

jaws ölünce reset atıyor:

-Resim Silinmiş.

ve hile kullanıyor Wink

-Resim Silinmiş.

uyarılarımı dikkate almanı öneririm Wink
H

belki iyi niyetli olabilirsin ama adminlerine çok fazla yetki vermişsin. kocaman server da 2 tane admin var ve bu ikisi hariç herkes sitem ediyor. Onlar belki arkadaşların dır o yüzden bana inanmayabilirsin ama kanıtlarım var Wink

jaws ölünce reset atıyor:

-Resim Silinmiş.

ve hile kullanıyor Wink

-Resim Silinmiş.

uyarılarımı dikkate almanı öneririm Wink

Bencede bu serverde adminlere çok yüz verilmiş.
S
silkroad77 ⭐ 19y
Ben Counter Strike 1.6 da yanlışlıkla video sunu değiştirdim artık oyuna girince bir yazı çıkıyor ve ondan başka hiçbir şey gözükmüyor. Herşey kapkaranlık. Silip yükledim. Olmadı ne yapıcam yardım edin!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
S
SonSAHNE ⭐ 19y
tamamen sil sonra tekrar yükle düzelir. yoksa sxe yi indirip kur oyuna girmeden önce onu aç sonra oynayabilirsin Wink
S
SonSAHNE ⭐ 19y
ben laf soktum diye banlandım Twisted Evil
S
silkroad77 ⭐ 19y

tamamen sil sonra tekrar yükle düzelir. yoksa sxe yi indirip kur oyuna girmeden önce onu aç sonra oynayabilirsin Wink

Silip yükleyince olmuyo şimdi sxe yi denicem Very Happy

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: