Icerige atla
Extraloob

Counter Strike 1.5

· 6 Replies · 1.1K views
T
TheBigDady OP ⭐ 19y
Öncelikli olarak tüm moderatörlerime,yöneticilerime ve global mod.'lara bu konuyla ilgilenen tüm herkeze şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.
İsteğim,arzum şudur ki 1.6 kapsamında kurulan forumun 1.5 kapsamında kurulmasını arzu ediyorum bu alanda 1.5 bölümünde bir çok paylaşımlar yapıcağımı 1.5 bölümüne adam çekiceğimi umut ediyorum. 👍 1.5 oynayan brisi için bu forumda 1.5 bölümü olmaması beni çok üzüyor 🎭 Ne olur exL ekibi 1.5 bölümü açılsın summer4:
6 Replies
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
yeterince counter bölümümüz mevcut ^^
T
TheBigDady OP ⭐ 19y
yeterince counter bölümümüz mevcut ^^

Neyse saolasın okan abim nabalım nasip deyilmiş 😆 İnşallah ilerde açılır yarabbim 🙏
T
TheBigDady OP ⭐ 19y
➡️ viewforum.php?f=236 🎭 👍

Teşekkürler ilginden dolayı ama şöyle bir olay var Counter Strike 1.6 ' adı altında cs 1.6 ya özel bir bölüm açılmış.Benim isteğim ise Counter Strike 1.5 ' adı altındada özel bir bölüm açılması sizin verdiğiniz bölümde ise herşey mevcut 1.6 , 1.5 summer6:
P
Pro ⭐ 18y
➡️ http://www.extraloob.com/forums/viewforum.php?f=236 🎭 👍

Teşekkürler ilginden dolayı ama şöyle bir olay var Counter Strike 1.6 ' adı altında cs 1.6 ya özel bir bölüm açılmış.Benim isteğim ise Counter Strike 1.5 ' adı altındada özel bir bölüm açılması sizin verdiğiniz bölümde ise herşey mevcut 1.6 , 1.5 summer6:

sen konularini ac Gerekli olursa acilir 1.5 Bolumu...

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: