R ricardo OP ⭐ 15y 13 yil once #1 Çoraplar merserize, kızlar bir kere versenize.+Caps :*Gençler yakında bu söz çok meşhur olacak demedi demeyin. GDO Karakedi filminden. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
sweetCHIEF ⭐ 17y 13 yil once #2 lol TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade ⭐ 17y 13 yil once #3 İstemsiz kıkırdadım 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I Intensify ⭐ 18y 13 yil once #4 Yeni bir akım başlıyor gençler 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N Nervous ⭐ 16y 13 yil once #5 Yakında facebookta herkesin duvarında görürürüz . TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R ricardo OP ⭐ 15y 13 yil once (düzenlendi) #6 Yeni bir akım başlıyor gençler 😆aynen öyle 'şekilsiniz ya hıaaa*ına' sözü nasıl meşhur olduysa buda olur diye düşünüyorum. Filmi ben sinemada izledim 10numara5yıldızdı 😆 Fragmanını izlemek isteyen varsa : TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
sweetCHIEF ⭐ 17y 13 yil once #7 oha tam suan 00:25 te 1 erkek 1 kadinda gecti bu dialog 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil