Icerige atla
Extraloob

Çorap

· 22 Replies · 2.3K views
M
mehmet125 OP ⭐ 19y
Yaratıklardan düşen çoraplardan neler çıkıyor.Bilgilendirirseniz sevinirim.
22 Replies
Z
zebani2059 ⭐ 19y
walla bana 7d luck stone çıktı daha 40 lvlim Laughing
M
mehmet125 OP ⭐ 19y
Hadi ya süpermiş.Herkes çıkanları yazsın bakalım kim daha şanslı
T
Grain pots çıkıyo veya Sp veriyo veya Luck stone bana bu 3 ü çıktı
ben şu 76 lvl hammer merak ediyom eventten mi çıkıyo ( Balyoz Mr. Green )
C
Crisis ⭐ 19y
bana daha hic corap morap düsmedi nerden düsücek bide kanguru felan cıkıyomus benim yanımda hic cıkmadı nerden bulucam onları ? Crying or Very sad Confused
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
santa itemleri çıkıyor Wink
X
Xenopbia ⭐ 19y
5 tane event moob u ekstım 0 corp Crying or Very sad
Z
zebani2059 ⭐ 19y
şu kar yağma olayı canımı sıktı yaw neden kar yağmadan çıkmıyo bunlar.. ayrıca belirli bi saatleri söylemişlerdi sro dan onu hatırlayan ve yürküye saatine çeviren var mı acep??
X
Xenopbia ⭐ 19y
su sıralar yagması lazım kar ın Very Happy
Z
zebani2059 ⭐ 19y
char şehirden çıkmak üzere yağsa ii olur belki bu sefer işe yara bişeyler düşer... mesela 52 sun bow a hayır demem 42 de olur canım Mr. Green Mr. Green
T

Tr saati ile 14:00 da başlıyo
B
bannedddd ⭐ 19y

Her server'da farklı değil mi? Rolling Eyes
T

Her server'da farklı değil mi? Rolling Eyes

REsmi sitede sro standart time a gore diyo her server için korede farklı bir saat varsa bilemem ama bu çok düşük bi ihtimal Bence her server için aynı Çünkü Resmi sitedeki saat ortak
R
Remi ⭐ 19y
Bütün Serverlarda Ortak Aynı Anda Başlıyo Ve Bitiyo.
M
mehmet125 OP ⭐ 19y
Cadılar bayramında 8 li partyde inanılmaz jewel düşüyodu bunda öyle birşey yok sanırım.
M
Mighty ⭐ 19y

Cadılar bayramında 8 li partyde inanılmaz jewel düşüyodu bunda öyle birşey yok sanırım.

Nerdeee event monster bulcan diye uğraş dur kes sonra ne çorap var ne bişi Evil or Very Mad
T

Nerdeee event monster bulcan diye uğraş dur kes sonra ne çorap var ne bişi Evil or Very Mad

+1907 Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Jm işte illa kıllık yapacak Evil or Very Mad
Z
zebani2059 ⭐ 19y
yaw siz şu eventların çıktığına emin misiniz kaç saattir kasıyor char şifa niyetine bi tane görmedim yaw 1 tane çorap bulmuş onu da char bulmuş yaratığı hiç görmedim... Crying or Very sad
X
Xenopbia ⭐ 19y

yaw siz şu eventların çıktığına emin misiniz kaç saattir kasıyor char şifa niyetine bi tane görmedim yaw 1 tane çorap bulmuş onu da char bulmuş yaratığı hiç görmedim... Crying or Very sad

demek senden hbrsiz kesim yapmış Twisted Evil
Z
zebani2059 ⭐ 19y
terbiyesizdir acık kusura bakma abisi ii yetiştiremedik Crying or Very sad Crying or Very sad Evil or Very Mad

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: