Yaratıklardan düşen çoraplardan neler çıkıyor.Bilgilendirirseniz sevinirim.
Çorap
· 22 Replies · 2.3K views 0 reading
22 Replies
Z
zebani2059
⭐ 19y
walla bana 7d luck stone çıktı daha 40 lvlim Laughing
Hadi ya süpermiş.Herkes çıkanları yazsın bakalım kim daha şanslı
T
The_DifferenT
⭐ 19y
Grain pots çıkıyo veya Sp veriyo veya Luck stone bana bu 3 ü çıktı
ben şu 76 lvl hammer merak ediyom eventten mi çıkıyo ( Balyoz Mr. Green )
ben şu 76 lvl hammer merak ediyom eventten mi çıkıyo ( Balyoz Mr. Green )
bana daha hic corap morap düsmedi nerden düsücek bide kanguru felan cıkıyomus benim yanımda hic cıkmadı nerden bulucam onları ? Crying or Very sad Confused
santa itemleri çıkıyor Wink
5 tane event moob u ekstım 0 corp Crying or Very sad
Z
zebani2059
⭐ 19y
şu kar yağma olayı canımı sıktı yaw neden kar yağmadan çıkmıyo bunlar.. ayrıca belirli bi saatleri söylemişlerdi sro dan onu hatırlayan ve yürküye saatine çeviren var mı acep??
su sıralar yagması lazım kar ın Very Happy
Z
zebani2059
⭐ 19y
char şehirden çıkmak üzere yağsa ii olur belki bu sefer işe yara bişeyler düşer... mesela 52 sun bow a hayır demem 42 de olur canım Mr. Green Mr. Green
T
The_DifferenT
⭐ 19y
Tr saati ile 14:00 da başlıyo
Her server'da farklı değil mi? Rolling Eyes
T
The_DifferenT
⭐ 19y
Her server'da farklı değil mi? Rolling Eyes
REsmi sitede sro standart time a gore diyo her server için korede farklı bir saat varsa bilemem ama bu çok düşük bi ihtimal Bence her server için aynı Çünkü Resmi sitedeki saat ortak
Bütün Serverlarda Ortak Aynı Anda Başlıyo Ve Bitiyo.
Cadılar bayramında 8 li partyde inanılmaz jewel düşüyodu bunda öyle birşey yok sanırım.
Cadılar bayramında 8 li partyde inanılmaz jewel düşüyodu bunda öyle birşey yok sanırım.
Nerdeee event monster bulcan diye uğraş dur kes sonra ne çorap var ne bişi Evil or Very Mad
T
The_DifferenT
⭐ 19y
Nerdeee event monster bulcan diye uğraş dur kes sonra ne çorap var ne bişi Evil or Very Mad
+1907 Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Jm işte illa kıllık yapacak Evil or Very Mad
Z
zebani2059
⭐ 19y
yaw siz şu eventların çıktığına emin misiniz kaç saattir kasıyor char şifa niyetine bi tane görmedim yaw 1 tane çorap bulmuş onu da char bulmuş yaratığı hiç görmedim... Crying or Very sad
yaw siz şu eventların çıktığına emin misiniz kaç saattir kasıyor char şifa niyetine bi tane görmedim yaw 1 tane çorap bulmuş onu da char bulmuş yaratığı hiç görmedim... Crying or Very sad
demek senden hbrsiz kesim yapmış Twisted Evil
Z
zebani2059
⭐ 19y
terbiyesizdir acık kusura bakma abisi ii yetiştiremedik Crying or Very sad Crying or Very sad Evil or Very Mad
Log in to write a reply.
Log In