Icerige atla
Extraloob

COOOOOOOK Tesekkurler JOYMAX

· 10 Yanıt · 1.7K görüntüleme
|
|SicknesS| OP ⭐ 17y
Bu Kadar Olmaz,Artik OLMAMALI Spartanin %60 i calindi selam verdigim sovuyor sen kimsin dio 😢

Joymaxin Bunu Düzeltecegi Yok Bence, Umudum yok yani düzelteceginden Checkten cikti cikali uyumadim o degistirio ben degistiriom HODRI MEYDAN Amaclari Ne Anlamiyorum, Townlarda Bankanin kenarina kosesine Char Acip Birakip Serverin Full olmasina neden Olan Gm Simdi Oyunculari kaybetmekmi istiyor :?
10 Yanıt
G
Aynen öyle joymax'ın yöneticilerinin hepsinin kafasına saksı dan daha ağır bi cisim düştüğü kesin
C
Cube ⭐ 17y
bankanın yanına charmı bırakıyormuş GM ler 😄 stall charları onlar
benim şimdilik işime yaradı bu olay çalınan bir charımı geri aldım 😊
I
Siz üye olurken yanına tick attığınız sözleşmeyi okusaydınız anlardınız.
Madde= Kesinlikle char satışı / alışı yapılamaz ve bütün charlar Joymax şirketinin malıdır.
Yani normalde yasak olan char satışını yapanlar artık bir ölü ^_^
E
Madde= Kesinlikle char satışı / alışı yapılamaz ve bütün charlar Joymax şirketinin malıdır.

bütün charlar joymax şirketinin malıdır amma ve lakin öyle değildir 🎭
|
|SicknesS| OP ⭐ 17y
bankanın yanına charmı bırakıyormuş GM ler 😄 stall charları onlar
benim şimdilik işime yaradı bu olay çalınan bir charımı geri aldım :)

Sen Bi Constantinopleye git Bankanin yanina & Yüzükcünün yanina git dalgami geciyorum dogrumu söylüyorum bak bakalim ? Bankanin yaninda Stall acan charlari GM nin chari diyecek kadar Aptal degilim ki bu oyunda 4 Senem Var ! 4 senedir oynuyorum ve cocuk degilim !
D
darkblade ⭐ 18y
60 olarak çalınan çarım99 olmuş çok sevinmiştim fakat okdr mutluydumki emaile bile bakmadım :S
Y
yeonyang ⭐ 19y

Haklisin. Ama biz chari satmiyoruz, chara verdigimiz emegi ve zamani satiyoruz ve bunlar bize ait ister satariz ister takaslariz..
U

Haklisin. Ama biz chari satmiyoruz, chara verdigimiz emegi ve zamani satiyoruz ve bunlar bize ait ister satariz ister takaslariz..
diyecek bir şey bırakmamışsın.
O

Noktayı koymuşsun 🎭

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: