Icerige atla
Extraloob

Compex 2009 | 19-22 Kasım

· 7 Replies · 980 views
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Bu sene otuz dördüncüsü düzenlenecek olan COMPEX 2009 Uluslararası Bilgisayar ve Tüketici Elektroniği Fuarı 19 - 22 Kasım 2009 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Fuar Merkezi' nde ziyaretçilerle buluşacak. COMPEX 2009, bilgisayar, iletişim teknolojileri ve tüketici elektroniğinin günlük hayattaki yeri ve kullanımını gözler önüne serecek. Paneller ve aktiviteler ile renklendirilecek olan fuar, sektörel yöneticileri, bilgi işlem yöneticilerini, satın alma yöneticilerini çatı altında toplayacak.

Tüm bilgisayar ve teknoloji tutkunlarının merakla beklediği GAMEX, bu sene de COMPEX Bilgisayar Fuarı'nın en iddaalı etkinliklerinden biri olacak.

Geçen yılkine gitmiştim güzeldi bence. Bu senede büyük ihtimal perşembe günü bütün gün orada olacağım siz gidiyor musunuz ne zaman gidiyorsunuz , gitmeyi düşünüyor musunuz ?
7 Replies
P
PHR34|< ⭐ 18y

Bu sene otuz dördüncüsü düzenlenecek olan COMPEX 2009 Uluslararası Bilgisayar ve Tüketici Elektroniği Fuarı 19 - 22 Kasım 2009 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Fuar Merkezi' nde ziyaretçilerle buluşacak. COMPEX 2009, bilgisayar, iletişim teknolojileri ve tüketici elektroniğinin günlük hayattaki yeri ve kullanımını gözler önüne serecek. Paneller ve aktiviteler ile renklendirilecek olan fuar, sektörel yöneticileri, bilgi işlem yöneticilerini, satın alma yöneticilerini çatı altında toplayacak.

Tüm bilgisayar ve teknoloji tutkunlarının merakla beklediği GAMEX, bu sene de COMPEX Bilgisayar Fuarı'nın en iddaalı etkinliklerinden biri olacak.

Geçen yılkine gitmiştim güzeldi bence. Bu senede büyük ihtimal perşembe günü bütün gün orada olacağım siz gidiyor musunuz ne zaman gidiyorsunuz , gitmeyi düşünüyor musunuz ?

Belki Gelebilirim Ama %1 Bi İhtimal suanda izmirdeyim istanbula gelebilirsem mutlaka gitmeye çalışırım boş vaktim çokta 😁
Q
Quattro ⭐ 19y
Bütün güzel etkinlikler hep istanbulda zaten 😢
O
Old School ⭐ 19y
İstanbul istanbul bıktım ama bizim ne suçumuz var.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
hobaaaaa kaçırılmayacak bir fırsat tam da 1 TB External HDD ararken çıktı karşıma iyi mi :)))

ben hepten unutmuştum 20. yılını kutlayan bimeks'ten 17 kasım salı günü almayı düşünüyordum dur bakalım şu fuar işini bir masaya yatıralım mucX ❤️
B
BaSoryong ⭐ 18y
Bütün güzel etkinlikler hep istanbulda zaten 😢

😢
Temet Nosce
uhuu bi ziyaret etmek lazım 🎭

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: