lemonade OP ⭐ 17y 13 yil once (düzenlendi) #1 Yerim 🎅 ❤️Spoiler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
L Lordzek ⭐ 16y 13 yil once #2 şarkı güzel olmasa o kadar sevmezdin 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade OP ⭐ 17y 13 yil once #3 Sarkiyi arkadasim atti hosuma gitti bi de hatuna bakalim dedim.. 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Slim Shady ⭐ 14y 13 yil once #4 win8 reklamında sarkı deilmi bu TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Lordzek ⭐ 16y 13 yil once #5 win8 reklamında sarkı deilmi buEvet. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CaptainCoCo ⭐ 19y 13 yil once #6 yalarungüzel hatunmuş harbiden TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade OP ⭐ 17y 13 yil once #7 Hayt yalarun falan ayip ama cool2: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T tenpanter ⭐ 17y 13 yil once #8 Ben bıktım sen bıkmadın Özgür 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade OP ⭐ 17y 13 yil once #9 Anlamadim 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T tenpanter ⭐ 17y 13 yil once #10 Yok şu kız çok tatlı yok bu kıza öldüm yok bu şarkı uçurucak bu şarkı zıplatıcak bu şarkı dirilticek bu kız kaldırıcak yetti lan 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade OP ⭐ 17y 13 yil once #11 Bunu bunu alin disari TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TanerUNER ⭐ 19y 13 yil once #12 dadlu budur TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Ufck ⭐ 16y 13 yil once #13 bana derler birde şeyciii diye 😄 alası burda 😄 [F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TanerUNER ⭐ 19y 13 yil once #14 dip dip not: yakında bobiler.örg veya gag vb. adreslerde windows 8 lenka muhabbetleri görürseniz heç mi heç şaşırmayın 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil