Icerige atla
Extraloob

ÇoK Önemli_!!!!

· 14 Yanıt · 1.6K görüntüleme
T
tayfun77 OP ⭐ 19y
Arkadaşlar silkroadta exchange atan birini güvendiniz bir arkadaşınız değilse sakın kabul etmeyin.
Kabul ettiginizde eğer hackera raslarsanız sizin IP nizi alarak size bir keyhelper yollayarak sizin gizli sorunuzu bile öğrenebiliyo bu olayla çoğu kişinin +7 sunları çalınmış.
Aşağıda gösterdiğim gibi exchange yolamayı iptal edebilirsiniz

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.
14 Yanıt
M
Macro ⭐ 19y
görsellere bayıldım eskiden yapılmıştı dediğin o da sadece 4-5 gün
S
Samuraj ⭐ 19y
hehe tskler 😎
T
tayfun77 OP ⭐ 19y
up!!
K
Kuruman ⭐ 19y
Eline Saglık Çk Güzel Olmus
C
CaRTMaNN ⭐ 18y
Çok saçma adam exance atıyor ip'ne öğreniyor bide charın şifresini öğreniyor hatta ve hatta gizli sorusunu öğreniyor pc'mde keylogger bile olsa yani yazdıklarımın hepsi sana gitse bile ben elimle gizli sorumu yazmadıktan sonra senin benim gizli sorumu çözmen imkansız.
Kasma kendini ben sana direk ip'mi vereyim yap yapabileceğini hem versem ne olacak static ip sonuçta modeme bi rest at değişsin
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y
gusel paylasım 😄
M
Macro ⭐ 19y
Çok saçma adam exance atıyor ip'ne öğreniyor bide charın şifresini öğreniyor hatta ve hatta gizli sorusunu öğreniyor pc'mde keylogger bile olsa yani yazdıklarımın hepsi sana gitse bile ben elimle gizli sorumu yazmadıktan sonra senin benim gizli sorumu çözmen imkansız.
Kasma kendini ben sana direk ip'mi vereyim yap yapabileceğini hem versem ne olacak static ip sonuçta modeme bi rest at değişsin

bravo +1
K
Kuruman ⭐ 19y

Benimde Exchange ile çarım gtti eski serverdaydı 30 saniyeyi geçerse adam pc ne girebiliyor sen uyu daha 😉
B
genelde adamlar elixir weapon 150-200k diyor burda anlıyorsunuz bir iş var sakın kabul etmeyin pazar açsın diyin öyle gırıp alın
C
CaRTMaNN ⭐ 18y

Benimde Exchange ile çarım gtti eski serverdaydı 30 saniyeyi geçerse adam pc ne girebiliyor sen uyu daha ;)

30 sn 30dk exance atıcam gelsinler soysunlar 😄
M
merto.s ⭐ 19y
saçmalık =|
D
DaNG3R ⭐ 19y
bence bu kadr şaşırmayın ben önceden knight oynuyodum böyle tip şeyler hack vs... çoq oluyodu hadda örendiimde denemiştim 😄 :)) nese diceksinizki şimdi knightin açığı çoqtu silkroadında açıkları mıutlaka vardır profesyonel ler bunu bulabilir (knighttaki bu olayı regeditten yapiyodun ve şifresi sana geliyodu bayyaa öncedi tabi çoq yıllar geçti )
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

İp Öğrenmekle Alakası Yok ... Exchange Yoluyla Dosya Bile Yollayabilir 😉

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: