- Resim Silinmiş.
Ya arkadaşlar ben 3 senedir silkroad oynuyorum bağlandım bu oyuna cidden şuan çok kötü bir durumdayım bilmiyorum bi oyunun bu kadar beni etkliyeceğini düşünmezdim xp yüklü idi pcme 3 senedir öyle oynuyordum ondan sonra dün pc çöktü sonra format attım windows 7 yükledim oyunu yükledim sonra start bastım sonra silkroad penceresi gelıyor beklıyor sonra asağıda başlat menüsünde silkroadtın üstüne geliyorum yanıt vermiyor diyor sonra her neyse 10 - 15 - 30 dk bekledim açılır diye açılmadım ama sunu anladım ki oyuna giremeyince sanki gerçek hayatta nefes alamıyorum başım ağrıyor cidden çok kötü durumdayım normal bi uzun malbora ile 3 gün sürerdi bitmesi bugun 2 . paketim bitcek arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var ne olursunuz ya....
Hata yok böyle kalıyor saatlerce oyun açılmıyor LÜTFEN yardım edin
http://img140.imageshack.us/img140/7904/adsztdi.jpg
Çok kötü Bi durumdayım... RESİM EKLENDİ
· 42 Yanıt · 6.7K görüntüleme 0 okuyor
42 Yanıt
her tür bagımlılık kötü bişey kurtulmaya en azından azaltmaya calış hem sigara hem sro yu 😊
Acilen bırak.
siteden pc'den anlayan birinden uzaktan yardım iste msn üzerinden veya programlar var benzeri yada sorununu tamamen bi açıkla sorun ne ekran kartımı bi gir bak. ona göre çözüm yolu iste ve sigarayı bırak.
R
Romanticer
⭐ 16y
Geçmiş olsun yardım edemem ama bende sigaraya karşıyım bırakmanı tavsiye ederim.
Forumda yardım eden cıkar işallah.
Forumda yardım eden cıkar işallah.
Yardım Edin sroyu nasıl açarım
bu oyuna neden bu kadar bağlanırlar anlama bizde oynuyoruz ama bu kadar da değil be abi 🙄
Evet ya hayat disarida evin icine kapanmakda degil be
R
Romanticer
⭐ 16y
Bağımlılıga gerek yok koy bota gitsin 😁
Ya arkadaşlar ben 3 senedir silkroad oynuyorum bağlandım bu oyuna cidden şuan çok kötü bir durumdayım bilmiyorum bi oyunun bu kadar beni etkliyeceğini düşünmezdim xp yüklü idi pcme 3 senedir öyle oynuyordum ondan sonra dün pc çöktü sonra format attım windows 7 yükledim oyunu yükledim sonra start bastım sonra silkroad penceresi gelıyor beklıyor sonra asağıda başlat menüsünde silkroadtın üstüne geliyorum yanıt vermiyor diyor sonra her neyse 10 - 15 - 30 dk bekledim açılır diye açılmadım ama sunu anladım ki oyuna giremeyince sanki gerçek hayatta nefes alamıyorum başım ağrıyor cidden çok kötü durumdayım normal bi uzun malbora ile 3 gün sürerdi bitmesi bugun 2 . paketim bitcek arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var ne olursunuz ya....
Hata yok böyle kalıyor saatlerce oyun açılmıyor LÜTFEN yardım edin
http://img140.imageshack.us/img140/7904/adsztdi.jpg
derhal oyunu bırak ve bir doktora görün derim, ben bile o kadar bağımlı değildim 😁
R
Rocky Balboa
⭐ 17y
Silkroad'ı Sil Yeniden Yükle yaptıysan Sbot'u Sil Yeniden İndir Ve Yükle
ben de bagımlısıyım da bu kadar da degil .. ben 2.5 - 3 Hafta dayanabiliyorum 👍
Yoga yap .
UStalar oyunu sildim bastan yükledim sbotuda ama sbottandada yada normalddende oyuna girmıyor girmıyor öyle kalıyor girmıyor
up
Boyle daha iyi birakirsin hem
Bi bilgisayarcıya git dök içini ❓ whiteangel
yan tarafta bunun muhendisi pc format attı 😞 yarın xp cevircem düzelir mi
ben de bagımlısıyım da bu kadar da degil .. ben 2.5 - 3 Hafta dayanabiliyorum 👍
2-3 hafta olmuşken keşke tamamen bıraksan 😜
cozumunu biliyorum ama malesef acayip bagimli olmussun bundan kurtulman gerek 👍 Seni dusundugum icin soylemeyecegim.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap