benle jigjig takıldık biraz ama bişe anlamadım ben biraz odun kestim falan ama çok karmaşık oyun yahu Neutral
çok karmaşık beah!
· 10 Yanıt · 3.3K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
B
BlackLighT
⭐ 19y
ya ben nidiriyimi bu ay yarısı öteki ay yarısını indirmeyi düşünüyorum
penny sençe oyun güzelmi Rolling Eyes
penny sençe oyun güzelmi Rolling Eyes
Bi bk anlamadım.com ağlıyorum. Bi de prodigy over 200 IQ olcaz.. Mr. Green
ben biraz daha oynadımda surgeonla baya bi öğretti oyunu güzel bişey eğlenceli,zamanım oldukça takılıyorum,oynamak isteyen olursa tavsiye ederima ama oyunu bilen bi arkadaşınızla oynamanız şart yoksa hemen sıkılırsınız hele takım halinde korsan gemilerine dalmak süper,surgeonla az korsan yollamadık denizin dibine Very Happy
ben bir oyna baslamayi dusunuyorum ve acaba bu oyun olurmu diye meraktayim ki bu oyun olsun sitiyorum 😊 ama duyduguma gore saglam bir ultima online altyapisi gerekiyor ben hic ultima online oynamadigim icin zorlanirim 😊 kimin kafasini sisiriyim kime yuk olayim dusunuyorum 😊
birini sectim pikachu olmali 😊
birini sectim pikachu olmali 😊
ben biraz daha oynadımda surgeonla baya bi öğretti oyunu güzel bişey eğlenceli,zamanım oldukça takılıyorum,oynamak isteyen olursa tavsiye ederima ama oyunu bilen bi arkadaşınızla oynamanız şart yoksa hemen sıkılırsınız hele takım halinde korsan gemilerine dalmak süper,surgeonla az korsan yollamadık denizin dibine Very Happy
evet beraber daldık ama genellikle bu gemi çok yavaş veya kaç surgeon batacaksın gibi mesajlar alıyordum.
bu arada scream de çok yardım etti. 1m verdi gitti adam(1m vermesi bile yetti ama).
indirdim update servers ditordu US1 i indiriyorum dorumu bide US2 CH1 vardı?
Süper Mario Bundan daha ii deilse bende Sro yu bırakcam ( BIRAKTIM GERCİ ) olsun bi daha bırakırım ! Twisted Evil
S
SingleCleric
⭐ 19y
ben biras öğrendim görevleride bilsem manyak olucak
S
SingleCleric
⭐ 19y
bnde artık sevmee başladım açılan yeni yanında (New) yazan serverde HeroTurks serverindeim sağolsunlar çok yardımcı oluyorlar onlar sayesinde gorevler fln yaptım yavaş yavaş çözüyorum ve zevk alıyorum henüz Baronetim
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap