B BangBros OP ⭐ 18y 17 yil once (düzenlendi) #1 Videoyu görmeyenler için link:http://www.youtube.com/watch?v=maEW-N5smPQVerilip verilmediğini bilmiyorum.Verildiyse özür dilerim. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
C cLonny ⭐ 18y 17 yil once #2 video gözükmüyor bende TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BangBros OP ⭐ 18y 17 yil once #3 Bende gözüküyor :? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Lord_Sniper ⭐ 18y 17 yil once #4 saol video için TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BangBros OP ⭐ 18y 17 yil once #5 Önemli değil...Paylaşmak güzeldir 😘 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
DukeNukem ⭐ 19y 17 yil once #6 Hybird Olunca Critler Az Oluyor Onu Sevmiyorum 😗 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SingleCleric ⭐ 19y 17 yil once #7 uzun pvp hiiç sevmem adeta pot savaşı ne gerek var kardeşim eu rulezzzzzzzzzzzzzzzz TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A anıl__ ⭐ 18y 17 yil once #8 Teşekkürler Güzel Paylaşım TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Kai ⭐ 18y 17 yil once #9 süpermiş helal olsun adama walla TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Redefine ⭐ 19y 17 yil once #10 Oyunu bırakmadan önce benimde bir hybrid charım vardı.İyi yapılandırılmış bir hybrid charı kimse kolay kolay yatıramaz ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SingleCleric ⭐ 19y 17 yil once #11 wizard için fark etmes 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BangBros OP ⭐ 18y 17 yil once #12 Bizim bi arkadaş bu videoyu izledikten hemen sonra ff çar açtı bu çarın aynısını oda yaptı ama şu an oynamıyor TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O OSKIJEN ⭐ 19y 17 yil once #13 wizard için fark etmes :Dneymiş o wizard için Farketmeyen ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SingleCleric ⭐ 19y 17 yil once #14 arkadaş dediya hybırd char kolay kolay yatmaz die onu dedim ama kim önce vurursa ama hybırd nuke atarsa wiz yatmaz magical defansa ii adam zaten debufları atana kadar öldürür wizardı he wizardınmı var derseniz bi ara kastım şimdi worrior kasıorm 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M mesut_xD ⭐ 18y 17 yil once #15 güzeLmiş =D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil