Icerige atla
Extraloob

Cok acil yardım sro acılmıyor

· 15 Yanıt · 2.0K görüntüleme
M
mcnamara OP ⭐ 19y
arkadaşlar sro acılmıyor bende stard gelmıyor
- Resim Silinmiş.
bu uyarı gelıyo tamam dıyorum acılıyo ama start gelmıyo 4-5 defa sıldım yukledım format attım yınede olmadı 3 gundur acılmıyo lutfen yardım extralop yardım edersennız cok sevınırım
15 Yanıt
M
mcnamara OP ⭐ 19y
ya arkadaşalr yardım edebılecek bırısı yokmu koskoca extraloob da lütfen ya delircem 4 gun oldu hala acılmadı oyun
B
Bc_Rich ⭐ 16y
aynısı bendede oluyor birader. :S
M
mcnamara OP ⭐ 19y
şuandada gırebılıyomusun bende 5 . gun oldu ama hala acılmadı cözum bulursan bana da sölermısın
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
şurayı uygulayın lütfen ; viewtopic.php?f=280&t=56538
M
mcnamara OP ⭐ 19y
denedım ama olmadı ve sılk roadı yenıden ındırmeyı denedım ama sroda ınmıyo sıtesıne gırdım o küçük dosyalı ındırme programını ındırdım actım ama sroyu ındırmıyo :(offff offf
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
stard gelmez zati start gelir 😜
Sorununun cevabı;
Launcher'i kapa. silkroadonline.net'e gir.5 dk dolaş sonra launcher'i aç.Sorun ortadan kalkacaktır 😎
B
Bc_Rich ⭐ 16y
hiç biri olmuyor emin olun 😄 ben tüm yöntemleri denedim.tekrar kurdum oldu loaderla çift char girdim sonra yine aynı hatayı almaya başladım.galiba loaderdan oluyour benm pc de
M
mcnamara OP ⭐ 19y

- Resim Silinmiş.

yok kardeş olmuyor gırdım sıtesıne 10dk felan dolaştım ve yııne bu uyarı gelıyor acılmıyo delı olcam sorun ne anlayamadım her şeyı yaptım
F
arkadaşlar aynı sorun bendede var bi bilen yok mu ??
H
Hayta35 ⭐ 16y
salı gününü beklıyon silkroadı silin uptaden sonra tekrar yükleyın sorun kalmıcaktır..
M
mcnamara OP ⭐ 19y
artık yarını beklıyorum o da olmassa bb sro dıcez yapcak bişey yok
M
mcnamara OP ⭐ 19y
arkadaşlar şuan sroyu yukledım tekrardan ama ıne aynı yıne anı bıktım artık sorun ne anlamaıyorum update lı sroyu yukuyoru ondada aynı hatayı verıyo
H
Hayta35 ⭐ 16y
format at ozmaan pcye
M
mcnamara OP ⭐ 19y
onuda yaptım formatta attım ama olmadı

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: