arkadaşlar sro acılmıyor bende stard gelmıyor
- Resim Silinmiş.
bu uyarı gelıyo tamam dıyorum acılıyo ama start gelmıyo 4-5 defa sıldım yukledım format attım yınede olmadı 3 gundur acılmıyo lutfen yardım extralop yardım edersennız cok sevınırım
Cok acil yardım sro acılmıyor
· 15 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
ya arkadaşalr yardım edebılecek bırısı yokmu koskoca extraloob da lütfen ya delircem 4 gun oldu hala acılmadı oyun
aynısı bendede oluyor birader. :S
şuandada gırebılıyomusun bende 5 . gun oldu ama hala acılmadı cözum bulursan bana da sölermısın
şurayı uygulayın lütfen ; viewtopic.php?f=280&t=56538
denedım ama olmadı ve sılk roadı yenıden ındırmeyı denedım ama sroda ınmıyo sıtesıne gırdım o küçük dosyalı ındırme programını ındırdım actım ama sroyu ındırmıyo :(offff offf
stard gelmez zati start gelir 😜
Sorununun cevabı;
Launcher'i kapa. silkroadonline.net'e gir.5 dk dolaş sonra launcher'i aç.Sorun ortadan kalkacaktır 😎
Sorununun cevabı;
Launcher'i kapa. silkroadonline.net'e gir.5 dk dolaş sonra launcher'i aç.Sorun ortadan kalkacaktır 😎
hiç biri olmuyor emin olun 😄 ben tüm yöntemleri denedim.tekrar kurdum oldu loaderla çift char girdim sonra yine aynı hatayı almaya başladım.galiba loaderdan oluyour benm pc de
- Resim Silinmiş.
yok kardeş olmuyor gırdım sıtesıne 10dk felan dolaştım ve yııne bu uyarı gelıyor acılmıyo delı olcam sorun ne anlayamadım her şeyı yaptım
F
feelmyloves
⭐ 17y
arkadaşlar aynı sorun bendede var bi bilen yok mu ??
salı gününü beklıyon silkroadı silin uptaden sonra tekrar yükleyın sorun kalmıcaktır..
artık yarını beklıyorum o da olmassa bb sro dıcez yapcak bişey yok
arkadaşlar şuan sroyu yukledım tekrardan ama ıne aynı yıne anı bıktım artık sorun ne anlamaıyorum update lı sroyu yukuyoru ondada aynı hatayı verıyo
format at ozmaan pcye
onuda yaptım formatta attım ama olmadı
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap