Icerige atla
Extraloob

cok acil yardım !!!

· 11 Yanıt · 1.3K görüntüleme
B
beyyz OP ⭐ 17y
noise skili charımda 2 uptaydı.40lwl kapasitesi var.38 lwl sungsung champion party bana saldırabılıyor exp paylasımlı partydeydim bana bırısı acıklayabılır mı ?

ps:bn noise skılını aktıve canavarları passıve hale getıren skıl dıye bılıyordum yanlıs mı?
11 Yanıt
J
JetHomme ⭐ 19y
Noise'de sadece normal moblar dalmaz. Champion Giant vs dalabiliyor.
B
beyyz OP ⭐ 17y
cok dandık bı skıll ya bnde saldırmazlar dıye wız bard char kasıyordm 😢
J
JetHomme ⭐ 19y
o yüzden giant vs çıkmadığı yerde kas. çok seri kasarsın.
B
beyyz OP ⭐ 17y
illa cıkıolar ama genede işe yarar tskler bılgılendırdıgın ıcın...
R
Merhabalar.
Benim tavsiyem wizardı cleric kasmandan yana. Healleri ve verdiği defans çok daha işine yarayacaktır. Noiseyi daha çok warrior tarzı çarlara tavsiye ederim. Çünkü senin karşılaştığın gibi bir durumla karşılaştıklarında dayanacak hp ve defansa sahipler.
Senin ise en büyük defansın bizzat atağının kendisi.
Saygılarımla.
kasaga22
kasaga22 ⭐ 18y
noise skili charımda 2 uptaydı.40lwl kapasitesi var.38 lwl sungsung champion party bana saldırabılıyor exp paylasımlı partydeydim bana bırısı acıklayabılır mı ?

ps:bn noise skılını aktıve canavarları passıve hale getıren skıl dıye bılıyordum yanlıs mı?

Champion&giant lar görebilir
B
beyyz OP ⭐ 17y

pekı general partyler gorebılır mı ?
E
Explosive ⭐ 17y
general party mobları ve normal generaller göremez sadece..
kasaga22
kasaga22 ⭐ 18y

pekı general partyler gorebılır mı ?

hyr göremez dediğim gibi Giant ve Champion Onun dışındaki mobslar göremez uniq elite gibi mobslar haric
B
beyyz OP ⭐ 17y
tmm beyler herkese tskler...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: