noise skili charımda 2 uptaydı.40lwl kapasitesi var.38 lwl sungsung champion party bana saldırabılıyor exp paylasımlı partydeydim bana bırısı acıklayabılır mı ?
ps:bn noise skılını aktıve canavarları passıve hale getıren skıl dıye bılıyordum yanlıs mı?
cok acil yardım !!!
· 11 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
Noise'de sadece normal moblar dalmaz. Champion Giant vs dalabiliyor.
cok dandık bı skıll ya bnde saldırmazlar dıye wız bard char kasıyordm 😢
o yüzden giant vs çıkmadığı yerde kas. çok seri kasarsın.
illa cıkıolar ama genede işe yarar tskler bılgılendırdıgın ıcın...
R
rastlantisal
⭐ 19y
Merhabalar.
Benim tavsiyem wizardı cleric kasmandan yana. Healleri ve verdiği defans çok daha işine yarayacaktır. Noiseyi daha çok warrior tarzı çarlara tavsiye ederim. Çünkü senin karşılaştığın gibi bir durumla karşılaştıklarında dayanacak hp ve defansa sahipler.
Senin ise en büyük defansın bizzat atağının kendisi.
Saygılarımla.
Benim tavsiyem wizardı cleric kasmandan yana. Healleri ve verdiği defans çok daha işine yarayacaktır. Noiseyi daha çok warrior tarzı çarlara tavsiye ederim. Çünkü senin karşılaştığın gibi bir durumla karşılaştıklarında dayanacak hp ve defansa sahipler.
Senin ise en büyük defansın bizzat atağının kendisi.
Saygılarımla.
noise skili charımda 2 uptaydı.40lwl kapasitesi var.38 lwl sungsung champion party bana saldırabılıyor exp paylasımlı partydeydim bana bırısı acıklayabılır mı ?
ps:bn noise skılını aktıve canavarları passıve hale getıren skıl dıye bılıyordum yanlıs mı?
Champion&giant lar görebilir
pekı general partyler gorebılır mı ?
general party mobları ve normal generaller göremez sadece..
pekı general partyler gorebılır mı ?
hyr göremez dediğim gibi Giant ve Champion Onun dışındaki mobslar göremez uniq elite gibi mobslar haric
tmm beyler herkese tskler...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap