Icerige atla
Extraloob

Çocuklar! Denilenleri Yapın..

· 18 Yanıt · 1.6K görüntüleme
H
HaveKinqGlavie OP ⭐ 18y
İlk önce meraba , çocuklar dediğim için kusura bakmayın. 12-13 yaş arasındaki arkadaşlarımız , lütfen +18 yazılan yerle girmeyin.Korkunç şeyler , ilginç şeyler çıkıyor.Korkarsınız,ürkersiniz.Sizin iyiliğinizi düşünüyoruz.Gece uyuyamama , tek başına evde gezememe , aynaya baktığında korkma vb. gibi refleks'ler oluşabilir.(Refleks:anında korku)."Korkmuyorum" demeyin , içinizde herzaman bir ürperti olur.Evde "tık" sesini duyduğunuz anda çok korkarsınız , lütfen +18 yazılan korku yerlerine , sapık yerlere vb girmeyin.Biz Sizi düşünüyoruz,sizin için.. 😘

Saygılarımla

HaveKinqGLavie

exl2014-logo1.png
Dosyalar (1)
18 Yanıt
S
SnowFlake ⭐ 18y
13 yaşımda cinnet filmini izleyip korku filmlerini çok sevmesine rağmen bakış açısı tamamen değişen biri olarak söyleyebilirim ki:Bakın size kötü örnek 😜 benim gibi yapmayın 😁
E
EFendi ⭐ 19y
yasaklar çiğnenmek için vardır her zaman +18 ibaresi daha çekici gelir
Amerikan filmlerindeki "sakın kırmızı düğmeye basma" repliği ne demek istediğimi anlatır ☕
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
yasaklar çiğnenmek için vardır her zaman +18 ibaresi daha çekici gelir
Amerikan filmlerindeki "sakın kırmızı düğmeye basma" repliği ne demek istediğimi anlatır ☕

bayılıyorum hacım yorumlarına beni doyuruyorsun teşekkürler bu engin bilgilerin için 😘 🍺
N
kendi deneyimlerini yazmış arkadşımız çocuklar dinleyiiiiiinn 😜
C
ChrsNYC ⭐ 18y
kendi deneyimlerini yazmış arkadşımız çocuklar dinleyiiiiiinn :P

👴 👴
R
Rhea ⭐ 19y
😄 olabilir ben o kadar da korkmuyorum aslında izlediğim de söylenemez
H
HaveKinqGlavie OP ⭐ 18y
Uyariyim dedim , o kadar saçma yorumlar geldi ki 🙄
M
Mc Enjoy B ⭐ 19y
16 yaşındayım testere 1 i bile izlemedim 😄
H
HaveKinqGlavie OP ⭐ 18y
16 yaşındayım testere 1 i bile izlemedim :D

4'ü hiç izleme 😱
M
Macro ⭐ 19y
OMG

Refleks:anında korku

daha neler duyacaktık.

Refleks: beynin bi süre otomatik olarak yaptığı davranışlar silsilesi. Bisiklet sürmek örgü örmek sıcak sobadan korkmak sonradan kazanılan refleks. ağzın limon görünce sulanması doğuştan refleks
F
F10diP| ⭐ 19y
OMG

daha neler duyacaktık.

Refleks: beynin bi süre otomatik olarak yaptığı davranışlar silsilesi. Bisiklet sürmek örgü örmek sıcak sobadan korkmak sonradan kazanılan refleks. ağzın limon görünce sulanması doğuştan refleks

reflex=bilinç atlı
diyebilirmiyiz 🙄
H
HaveKinqGlavie OP ⭐ 18y
Anında korku derken yani şey demek istedim biri sana aniden böö diye bağırsa refleks olur yani nasıl diyim eeemm..Bağırısın korkarsın vurarsın yada direk..

Ama olsun yorumlarınız için teşekkürler
M
Macro ⭐ 19y
OMG

daha neler duyacaktık.

reflex=bilinç atlı
diyebilirmiyiz 🙄

cık

refleks sadece istemsiz olarak da ortaya çıkabilen hareketlerdir. bilinçaltı ile alakası yoktur

bkz. wikipedia cilt 51 sayfa 1978 Satır 3

Refleks, dıştan gelen bir uyarı sonucunda doğan ve devinim, salgı gibi iç tepkilere yol açan istenç dışı sinir etkinliğidir.
F
F10diP| ⭐ 19y
Anında korku derken yani şey demek istedim biri sana aniden böö diye bağırsa refleks olur yani nasıl diyim eeemm..Bağırısın korkarsın vurarsın yada direk..

"nasıl diyim emm" değil "nasıl diyeyim"
"bağırısın" değil "bağırırsın"
"vurarsın" değil "vurursun"
imzan'a saygı göster.
H
HaveKinqGlavie OP ⭐ 18y

"nasıl diyim emm" değil "nasıl diyeyim"
"bağırısın" değil "bağırırsın"
"vurarsın" değil "vurursun"
imzan'a saygı göster.

Konu refleks yanlışlığından çıktı yazı imlasına kadar geldi , yanlış yazamazmıyım etraf karanlık ve bakmadan yazıyorum kusura bakmayın ben bu diyaloğa giremeyeceğim , daha yapacağım büsürü paylaşım var .. iyi akşamlar , iyi forumlar..
N
OMG

daha neler duyacaktık.

reflex=bilinç atlı
diyebilirmiyiz 🙄

tam anlamıyla olamaz edinilmiş korkular ve güdülerdir..
bilinç altı;gordugumuz ya da duydugumuz seylerı tekrarlamadıgımız ıcın gecıcı olarak unutmamız ancak bılınc altı havuzuna atmamızla gereklı olaylarda gerı cagırmamıza yarayan hafıza bırımıdır.kimi zaman ruyalarda kimi zaman hayallerle kimi zaman da yasadıgımız bır olay uzerıne ortaya cıkar. bknz:dejavu
ayrıca reflex degil refleks
M
Midbroke ⭐ 18y
@HaveKinqGlavie
Off Topic'i darmadağan etme gene , ayrıca karanlıkta yazman hiçbirşeyi değiştirmez .

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: